06:28:43 26.01.2022
Stiri

Marina Tauber reclamă PRESIUNI din partea șefului interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, Sergiu Munteanu: „Oamenii noștri din Partidul „ȘOR” sunt hărțuiți, forțați să scrie tot felul de declarații absurde și sunt tratați discriminatoriu”

Actualitate 18.11.2021 12:11 Vizualizări1153 Autor: Ziarul National
Marina Tauber reclamă PRESIUNI din partea șefului interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, Sergiu Munteanu: „Oamenii noștri din Partidul „ȘOR” sunt hărțuiți, forțați să scrie tot felul de declarații absurde și sunt tratați discriminatoriu”


Deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care candidează pentru funcția de primar al municipiului Bălți, îl acuză pe șeful interimar al Inspectoratului de Poliție din Bălți, Sergiu Munteanu, de presiune asupra sa și a activiștilor Partidului „ȘOR” din Bălți. În acest sens, Tauber îi cere ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, să intervină imediat și să oprească „ilegalitățile comise de polițiști”.

Potrivit Marinei Tauber, de câteva zile activiștii Partidului „ȘOR” din Bălți sunt terorizați la propriu de reprezentanții MAI. „De dimineața până seara, oamenii noștri sunt hărțuiți, urmăriți, forțați să scrie tot felul de declarații absurde și sunt tratați într-un mod vădit discriminatoriu. Se vede cu ochiul liber că poliția din Bălți și comisarul Sergiu Munteanu îndeplinesc un ordin și că este folosit ilegal împotriva noastră. Cine stă în spatele acestor abuzuri este evident – partidul de guvernământ”, a menționat Marina Tauber.

Deputatul Partidului „ȘOR” face apel la Biroul Electoral de Circumscripție din Bălți și Comisia Electorală Centrală să ia o atitudine fermă în acest caz și aplice toate instrumentele legale, pentru a asigura un proces electoral corect și democratic și să-i sancționeze, așa cum spune legea, pe cei care nu respectă normele și legile în vigoare. Tauber îi solicită și ministrului Afacerilor Interne, Ana Revenco, să intervină imediat și să curme aceste ilegalități.

„Încetați presiunile asupra mea și a colegilor mei, pentru că ceea ce fac astăzi polițiștii, evident la ordinul superiorilor, reprezintă o faptă penală. Eu înțeleg că folosiți poliția și instituțiile statului în interes politic și de partid, dar vă atrag atenția că acest lucru este profund antidemocratic și încalcă grav principiile statului de drept. Vă amintesc, stimați guvernanți, că până acum vă erijați în promotori ai democrației și supremației legii. Dar procedați chiar mai rău decât cei de până la voi. Să nu vi se pară că vouă vi se poate. Așa înțelegeți valorile europene?! Sau ele sunt importante pentru voi doar când sunteți în opoziție, iar cum ajungeți la guvernare uitați imediat de ele!”, a conchis deputatul Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.01.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Comunitatea identitară

21.01.2022 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anunț de război „hib...

17.01.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Frăție” cu forța

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
De ce credeți că s-au scumpit gazele naturale livrate R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md