02:16:14 22.01.2018
Stiri

Maia Sandu este îndemnată de un fost deputat să meargă la Igor Dodon cu o vodca „PREZIDENT”: „Așa, ca o consolare, niciun fel de politică”

Politică 10.01.2018 13:30 Vizualizări1210 Autor: Ziarul National
Maia Sandu este îndemnată de un fost deputat să meargă la Igor Dodon cu o vodca „PREZIDENT”: „Așa, ca o consolare, niciun fel de politică” RFI Romania

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, este îndemnată să meargă la președintele Igor Dodon cu o vodca „Prezident” și „să-l consoleze”, după ce șeful statului a fost suspendat a treia oară din funcție.

Îndemnul vine de la fostul deputat liberal-democrat și secretar general al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Victor Roșca.

Potrivit fostului deputat, care și-a depus mandatul în anul 2017, Maia Sandu ar trebui să fie fericită că nu a câștigat alegerile prezidențiale în fața socialistului Igor Dodon.

„Maia Sandu ar fi cazul să meargă la #nepreședintele suspendat cu o vodca „Prezident”. Dacă era ea aleasă președinte, ar fi trecut acum prin aceste umilințe. Așa, ca o consolare, niciun fel de politică... ca de la candidat la candidat...”, a scris Roșca pe o rețea de socializare.

De menționat că președintele Dodon a fost suspendat din funcție pentru acțiunea ce ține de numirea noilor vicepremieri și miniștri din Guvernul Filip.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

timofei 10.01.2018 14:04

pai Maia Sandu nici nu a dorit sa castige, precum nu vrea sa castige nici in parlamentarele din 2018, or nu vad alt motiv pentru ea de a face politica doaar pe facebook...

Aurel 10.01.2018 17:50

Dar ea nu se duce sau deja a fost, pentru că doar el a fost șeful ei, plus au mai protestat cot la cot anul trecut!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md