16:49:41 29.11.2023
Stiri

Maia Sandu, anunț de la New York: Google oferă un MILION de dolari pentru a sprijini R. Moldova în îmbunătățirea securității cibernetice

Actualitate 21.09.2023 08:59 Vizualizări1694 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, anunț de la New York: Google oferă un MILION de dolari pentru a sprijini R. Moldova în îmbunătățirea securității cibernetice Facebook // Maia Sandu


Renumita companie Google va sprijini R. Moldova în îmbunătățirea securității cibernetice și la promovarea alfabetizării digitale.

În acest scop, Google va oferi 1 milion de dolari SUA, a anunțat miercuri-seară președinta Maia Sandu, după întâlnirea pe care a avut-o cu Karan Bhatia, vicepreședintele pentru Afaceri Guvernamentale și Politici Publice al companiei Google.

„Acest nou parteneriat a fost facilitat de Agenția pentru Dezvoltare Internațională (USAID) pentru care le sunt recunoscătoare. Ne propunem să construim un ecosistem favorabil dezvoltării tehnologiilor, având în Google un partener esențial”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Menționăm că șefa statului se află în aceste zile la New York, unde participă la cea de-a 78-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md