04:05:40 31.05.2023
Stiri

„Mă cheamă Kovid și NU sunt un virus": Viața acestui om s-a schimbat de când numele îi e asociat cu boala care a îndoliat planeta

Actualitate 15.01.2022 14:26 Vizualizări1123 Autor: Ziarul National
„Mă cheamă Kovid și NU sunt un virus


Viața lui Kovid Kapoor s-a schimbat mult de când Organizația Mondială a Sănătății a numit Covid-19 boala produsă de noul coronavirus.

„Numele meu este Kovid și nu sunt un virus", a scris indianul pe Twitter, în februarie 2020, la scurt timp după ce OMS a găsit numele pentru boala produsă de virusul mortal care a luat cu asalt planeta în ultimii doi ani.

De atunci, lucrurile care până în acel moment erau simple și de rutine au devenit cu totul speciale pentru Kovid Kappor din Bangalore, India.

Check-inul la hotel sau trecerea controlului de securitate la aeroport nu s-au mai făcut fără ridicări de sprâncene, deși Kovid nu este un nume rar în India. Tocmai de aceea, cei care poartă numele cu origini sanscrite, ce s-ar traduce ca „om învățat", s-au săturat să fie luați în râs.

Kovid Kapoor

Kovid Kapoor se folosește de umor pentru a face față situației în care s-a trezit. „Kovid pozitiv din 1990", a scris el într-un mesaj pe Twitter, acolo unde a relatat câteva pățanii.

La aeroport s-a pus pe râs alături de angajații de acolo când i-a fost cerut pașaportul pentru control, iar când își tastează numele pe Google, este avertizat că a scris greșit. Mai mult, de ziua lui de naștere, când prietenii i-au comandat un tort, cofetarul a insistat să scrie, în loc de „La mulți ani, Kovid!", „La mulți ani #covid-30", scriu cei de la Washington Post, care au stat de vorbă cu indianul.

Tânărul recunoaște că viața lui a devenit mai nebună de când a apărut Covid-19 și din cauza asemănării cu prenumele său.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md