17:32:18 29.11.2023
Stiri

Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Așezarea a fost promovată chiar de Netflix și n-a mai durat mult până la apariția turiștilor

Actualitate 23.09.2023 21:17 Vizualizări4605 Autor: Ziarul National
Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Așezarea a fost promovată chiar de Netflix și n-a mai durat mult până la apariția turiștilor


Locul din România care i-a înnebunit pe străini. Așezarea a fost promovată pe Netflix și turiștii au început să meargă acolo din toate colțurile lumii.

Locul a devenit cunoscut mai ales după documentarul Flavors of Romania, unde Colibița este și ea prezentată. Serialul produs de Charlie Ottley a stârnit interesul străinilor pentru această zonă.

Colibița este cu siguranță o destinație turistică minunată în România. Această zonă pitorească este situată în Munții Bârgău, în județul Bistrița-Năsăud, și oferă numeroase atracții și activități pentru turiști.

Lacul Colibița de acumulare este cea mai importantă atracție din zonă. Peisajul înconjurător este spectaculos, cu munți înalți acoperiți de păduri și ape limpezi.

Lacul Colibița se întinde pe o suprafață de aproximativ 270 de hectare și are o adâncime maximă de aproximativ 40 de metri.

Pe malurile lacului veți găsi plaje amenajate unde puteți să vă relaxați, să faceți plajă sau să vă răcoriți în apă în timpul verii.

De asemenea, puteți închiria canoe, caiace sau planșe cu vânt pentru a explora lacul.

Zona din jurul Colibiței oferă numeroase trasee de drumeții și excursii montane pentru iubitorii de natură. Puteți explora pădurile, potecile și vârfurile din apropiere, bucurându-vă de aerul proaspăt de munte și de peisajele frumoase.

Colibița este o destinație unde poți face multe lucruri, potrivită atât pentru cei care doresc aventură și activități în aer liber, cât și pentru cei care doresc să se relaxeze și să se conecteze cu natura.

Este un loc de neuitat pentru oricine vizitează această zonă frumoasă a României. Tocmai de aceea, și străinii sunt impresionați de această zonă.

La Colibița poți găsi lucruri de făcut în orice anotimp. Poți inclusiv să pescuiești. Lacul Colibița este o destinație populară pentru pescuit.

Aici puteți găsi o varietate de specii de pești, inclusiv crap, caras, biban și alții. Pescuitul este reglementat, așa că asigurați-vă că aveți toate permisele necesare.

Poți face drumeții la izvorul de apă minerală Tăul Zânelor și la Castelul Dracula de lângă Pasul Tihuța.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Românii regățeni și r...

27.11.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre neoproletcultism

24.11.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Au obosit?

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md