18:54:28 22.09.2018
 
Stiri

LIVE VIDEO // Marșul UNIRII: LUPTĂ pentru Basarabia. Mii de persoane s-au strâns la București

Știri 22.10.2016 14:13 Vizualizări1355 Autor: Ziarul National
LIVE VIDEO // Marșul UNIRII: LUPTĂ pentru Basarabia. Mii de persoane s-au strâns la București

Mii de persoane s-au strâns la București pentru a participa la Marșul Unirii: Luptă pentru Basarabia, care are scopul de a sensibiliza politicienii din România să ia măsuri concrete pentru realizarea unirii cu Republica Moldova.

Manifestanții au luat cu ei drapele tricolore și pancarde pe care scrie „Unirea 2018” și scandează „Trăiască, trăiască, trăiască și-nflorească/ Moldova, Ardealul și Țara Românească!”.

Marșul va porni de la Hanul lui Manuc din Piața Unirii de la București, iar traseul unioniștilor va cuprinde și Piața Victoriei și punctul final - Piața Universității.

La evenimentul organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012 participă grupuri din aproape toate colțurile țării – Timișoara, Cluj, Bistrița, Craiova, Brașov, Bacău, Iași, Vaslui, Galați, Constanța, dar și de la Chișinău.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Ion 22.10.2016 14:43

puzderie de unionisti s-au adunat! cat par la chizda broastei!

ion 22.10.2016 14:52

Dupa ce ambasadorul SUA in RM James Pettit a spus adevarul ca Moldova nu e Romania si trebuie sa ramana un stat suveran si independent - "UNIONISMUL" a murit. Partidele "unioniste" care au furat Romania si sperau sa adune voturi in baza promisiunilor POPULISTE "unioniste" au sarit ca arse, caci daca se naruie mitul "unirii" pana in 2018 ele raman acum fara voturi si nu mai au cu ce manipula electoratul. Atacurile la persoana ambasadorului american, amenintarile cu o revizuire a relatiilor cu SUA, declaratia Senatului Romaniei si acest "mars" putintel de tot au scopul de a astupa spartura, bresa mortala facuta in nava "unionismului" care se clatina, ia apa si risca sa dispara la fund. Deja s-a trecut la FALSIFICARI fara prfecedent ale unor documente istorice - o rezolutie a congresului american din 1991, care recunostea dreptul poporului ex-republicii RSS Moldoveneasca la autodeterminare si la indepenedenta este rastalmacita in mod fraudulos ca o rezolutie in favoarea "unirii" cu Romania. Rezokutia de atunci este prezentata de NE-ADEVARUL.RO ca pe un document care, cica, acum in 2016 congresul SUA ar sustine "unirea" cu Romania. E o mostra de FALSIFICARE propagandistica la care nu s-ar deda nici mass-media de razboi a Rusiei in disputa sa cu mass-media Ucrainei. "UNIONISTII" nu se rusineaza sa falsifice pana si istoria si politicile recente ale partenerelui strategic - SUA.

Dan Cartenie 22.10.2016 17:32

Ion-Ivan, Paşol na turbinca, ciorti!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md