06:43:14 16.07.2024
Stiri

VIDEO // Ambasada României în R. Moldova a prezentat PRIORITĂȚILE Președinției Române a Consiliului UE și obiectivele relațiilor cu R. Moldova

Politică 30.01.2019 13:58 Vizualizări1726 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ambasada României în R. Moldova a prezentat PRIORITĂȚILE Președinției Române a Consiliului UE și obiectivele relațiilor cu R. Moldova Adevarul


Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a prezentat prioritățile Președinției României a Consiliului UE astăzi, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Muzeul Național de Artă din Chișinău.

În cadrul reuniunii, organizate de Ambasada României în Republica Moldova și Institutul pentru Politici și Reforme Europene, Ambasadorul Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova, se va referi la obiectivele principale ale relațiilor UE cu Republica Moldova, iar Iurie Leancă, viceprim-ministru pentru Integrare Europeană va prezenta stadiul actual de realizare a Agendei de Asociere cu Uniunea Europeană și așteptările autorităților de la Președinția României a Consiliului UE.

De asemenea, Alexei Buzu, co-președinte interimar al Platformei Societății Civile UE-Moldova, va oferi un punct de vedere cu privire la principalele provocări și oportunități ale procesului de integrare europeană a Republicii Moldova, prin prisma angajamentelor asumate în Acordul de Asociere.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md