14:39:27 16.06.2019
 
Stiri

Liderul neformal al PSRM, președintele Dodon, DEZLĂNȚUIT la adresa Blocului „ACUM”: „Au obținut 20% și vor să primească funcția de spicher și cea de premieri. Dați-vă jos de pe Facebook”

Politică 10.04.2019 13:42 Vizualizări1373 Autor: Ziarul National
Liderul neformal al PSRM, președintele Dodon, DEZLĂNȚUIT la adresa Blocului „ACUM”: „Au obținut 20% și vor să primească funcția de spicher și cea de premieri. Dați-vă jos de pe Facebook” facebook

Președintele Igor Dodon consideră că Blocul „ACUM” nu este îndreptățit să pretindă funcțiile de premier și spicher, deoarece a obținut la alegeri puțin peste de 20 la sută. Prezentându-se lider neformal al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Dodon crede că Maia Sandu și Andrei Năstase ar trebui să se așeze la masa negocierilor și să aibă pretenții mai modeste.

„Băieți, ați primit 22% și v-ați imaginat că cineva trebuie să vă aducă totul pe tavă. Oamenii care au votat pentru socialiști nu-și doresc ca guvernarea să fie în mâinile democraților. Dar tot ei nu-și doresc ca socialiștii să le ofere totul pe tavă celor de dreapta. Au primit puțin peste 20% și vor să primească funcția de spicher și cea de premieri, iar socialiștii să rămână în opoziție. Aterizați un pic. Dați-vă jos de pe Facebook”, a declarat Dodon, în cadrul unei emisiuni de la NTV Moldova.

În cadrul aceleiași emisiuni, Dodon a afirmat că cei doi lideri ai partidelor de dreapta „nu trebuie să o facă pe politicienii virgini”.

„Dacă își doresc să participe la crearea majorității parlamentare, atunci să se așeze la masa de discuții”, a conchis șeful statului.

De menționat că Blocul „ACUM” a invitat la discuții PSRM, în vederea sprijinirii pachetului de legi privind „dezoligarhizarea statului”. În același timp, „ACUM” miza pe voturile socialiștilor pentru învestirea unui Guvern minoritar condus de Maia Sandu. Blocul „ACUM” pretinde și la funcția de spicher, care urma să-i revină lui Năstase.

Socialiștii nu au mers la întâlnirea de ieri, dar astăzi au anunțat că așteaptă ei Blocul „ACUM” la discuții în vederea creării unei coaliții de guvernare. Și socialiștii vor funcția de spicher, care i-ar reveni Zinaidei Greceanîi.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

pumnal 10.04.2019 14:21

pai ea varea puterea cev pula a stat in scena in PMAN

Elena 10.04.2019 14:33

Blocul ACUM e plin de debili și asta se vede de la o poștă!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

13.06.2019 11:53 Nicolae Negru Nicolae Negru, despre declarația lui ...

10.06.2019 11:38 Ziarul National Victor Chirilă: „Regimul a fost înfrâ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md