Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim
Nu mai este niciun secret că ideal pentru sănătatea noastră este să consumăm legume în fiecare zi, bineînţeles şi alături de fructe şi alte produse care ne pot ajuta să avem o dietă echilibrată.
În teorie, procesul de congelare al legumelor este menit să păstreze nutrienţii necesari, savoarea, textura şi culoarea comparativ cu celelalte metode de conservare. Tocmai de aceea, în timp ce sunt gătite, trebuie să menţinem aceleaşi caracteristici. Într-un material mai complex, alături de specialişti, Huffington Post vorbeşte despre greşelile pe care le facem atunci când gătim cu legume congelate.
Alegem la întâmplare
Înainte să pui în coşul de cumpărături punga de legume, verifică dacă sunt lipite unele de altele. În caz contrar, înseamnă că în timpul transportului către destinaţie, acestea s-au decongelat şi au fost recongelate, aşadar şi-au pierdut nutrienţii în tot acest proces. În urma fluctuaţiilor de temperatură legumele se pot deshidrata, chiar şi în timpul depozitării şi pot produce gheaţă, care afectează culoarea, savoarea şi fermitatea.
Separatiștii de la Tiraspol HĂRȚUIESC din nou cele opt școli din stânga Nistrului cu predare în limba română: Percep taxe pentru gaze, energie electrică, dar și pentru apă mult mai mari decât de la alte instituții din regiune. Reacția Chișinăului
FOTO // Veteranul Constantin Cojocari din Sofia, în vârstă de 105 ani, DECORAT de președintele României, Klaus Werner Iohannis
Acordul de comerț liber cu Islanda, Principatul Liechtenstein, Regatul Norvegiei și Confederația Elvețiană (EFTA), ratificat de Parlamentul de la Chișinău