05:17:09 23.07.2018
 
Stiri

INTEGRITATEA candidatului Andrei Năstase e pusă la îndoială: „Liderul Platformei „DA”, din veniturile sale pe ZERO, împarte egal milioane de lei între mamă și soacră”

Alegeri 2018 15.04.2018 12:30 Vizualizări3388 Autor: Ziarul National
INTEGRITATEA candidatului Andrei Năstase e pusă la îndoială: „Liderul Platformei „DA”, din veniturile sale pe ZERO, împarte egal milioane de lei între mamă și soacră”

Integritatea liderului Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, este pusă la îndoială, mai ales că în declarația sa pe venit, prezentată Consiliului electoral de circumscripție Chișinău, arată că nu a avut venituri în anul 2017.

„Mass-media face mișto pe seama faptului că Andrei Năstase a declarat zero venituri. Susține că nu a câștigat niciun ban de-a lungul anului 2017. Toți se miră cum supraviețuiește el în casele lui de milioane din Chișinău și din Germania, cum a reușit să cumpere fără bani o sumedenie de loturi de pământ, cum, fiind pe zero venituri, își întreține partidul și cum își hrănește aplaudacii. Dacă nu câștigă niciun leu, ori e șomer, ori e trântor. Pentru că dacă lucrează undeva, la partid, de exemplu, trebuie să fie remunerat în conformitate cu legislația în vigoare”, a scris analistul Petru Bogatul despre candidatul PDA și PAS la funcția de primar general al capitalei.

În același context, analistul politic nu-și explică cum supraviețuiește Năstase și cum reușește să întrețină un partid. „Iar dacă PDA funcționează doar în bază de voluntariat sau dinduhul sfânt, să ni se spună și nouă. Mai cu seamă că întrebările jurnaliștilor despre veniturile sale par să îl destabilizeze tare pe Andrei Năstase. Liderul Platformei DA, din veniturile sale pe zero, împarte egal milioane de lei între mamă și soacră. Iar asta, neîndoielnic, e o performanță de invidiat până și pentru marele combinator Ostap Bender care, precum se știe, și-a încheiat fatalmente cariera de escroc în momentul în care încerca să treacă Nistrul, împărțind grănicerilor lingourile de aur, pentru a ajunge astfel din comunismul sovietic în paradisul capitalist românesc”.

Bogatul spune că în epoca modernă cunoaște un singur personaj cu zero venituri, care nu ducea lipsă de nimic – Iosif Stalin. „Fiica dictatorului , Svetlana Allilueva, își amintește că odată i-a cerut niște bani, iar tatăl ei, puțin pierdut cu firea, a scos din sertar un mare teanc de ruble și a întrebat-o dacă asta este suficient. Năstase, spre deosebire de Stalin, cunoaște, desigur, prețul banilor cel puțin de pe vremea când era procuror, iar apoi avocatul lui Victor Țopa. Acum are de toate, în afară de venituri care, după cum știți deja, sunt pe zero. Nu are însă de ce să-și facă griji. De bani au nevoie, spun americanii, doar cei care nu-i au”, a mai adăugat analistul politic, în emisiunea „Cronica”.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.07.2018 09:29 Nicolae Negru Oligarhia pre limba ei piere, iar Dod...

16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md