05:12:15 09.05.2021
 
Stiri

URZELI // Un controversat deputat rus s-a întânit în secret, la Chișinău, cu Tkaciuk și Muntean

Politică 01.09.2014 11:46 Vizualizări4146 Autor: Ziarul National
URZELI // Un controversat deputat rus s-a întânit în secret, la Chișinău, cu Tkaciuk și Muntean


Kazbek Taisaev, deputat în Duma rusă și consilier al așa-zisului spicher al Osetiei de Sud, a avut astăzi o întâlnire secretă, la Chișinău, cu deputații comuniști Iurie Muntean și Marc Tkaciuk. Cei trei susțin că s-au întâlnit pentru a discuta despre activitățile Partidului Comuniștilor, dar și despre alte subiecte.

Menționăm că Taisaev, care este vicepreședintele Comisiei pentru Politică Economică din cadrul Dumei de Stat a Federației Ruse, a avut un rol esențial în timpul conflictului militar din Osetia de Sud. Pentru „meritele” sale în acțiunile militare de acolo, Taisaev a primit gradul de general.

„Ne-am întâlnit cu tovarășul Taisaev pentru că el e comunist, la fel ca și noi. E ceva rău în asta?”, ne-a declarat Tkaciuk după întrevederea avută pe terasa unui hotel de la periferia Chișinăului.

„Aceasta nu a fost o întâlnire secretă din moment ce ați aflat dvs. și ați venit”, a fost replica lui Iurie Muntean.

La rândul său, Taisaev a declarat că a discutat cu Tkaciuk și Muntean despre situația actuală din cadrul Partidului Comuniștilor din R. Moldova, dar și din lume.

„În curând, vom avea un congres al partidelor comuniste și vrem să vedem care este situația partidelor din diferite state”, a precizat Taisaev.

Deputatul rus susține că Vladimir Voronin este singurul lider al partidelor de stânga din R. Moldova și crede că, sub conducerea lui, comuniștii vor reveni la putere după viitoarele alegeri. „Tkaciuk și Muntean înțeleg acest lucru și nu se opun”, a menționat Taisaev.

Referindu-se la neînțelegerile dintre Voronin și Tkaciuk și Muntean, Taisaev a menționat că acestea nu există, iar Tkaciuk, Muntean și Petrenco sunt comuniști, la fel ca și Voronin. „Există o regulă când minoritatea se supune majorității. Ei vor ține cont de acest principiu”, a mai menționat deputatul rus.

Taisaev a mai spus că se va afla zilele viitoare într-o deplasare în Transnistria unde are programată o întrevedere cu liderul nerecunoscut de acolo, Evgheni Șevciuk, cu care deputatul rus a recunoscut că este prieten de mult timp.

„Mie îmi place Chișinăul și vin deseori aici. Am mulți prieteni în R. Moldova. Dar nu vă pot spune numele lor. În plus, și la noi, în Moscova, vin mulți tovarăși de-ai voștri. Mulți cetățeni de-ai voștri locuiesc în Rusia. Ei se adresează la noi cu diferite rugăminți și noi îi ajutăm”, a mai spus Taisaev.

În această seară, Kazbek Taisaev urmează să se întâlnească și cu deputatul Grigore Petrenco.

Întrebat de ce nu s-a întâlnit odată cu toți, deputatul rus a menționat că Petrenco s-a aflat într-o deplasare și nu a putut veni mai devreme.

Taisaev a negat că ar ști ceva despre organizația „Antifa” condusă de Grigore Petrenco.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.05.2021 09:35 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unire pe stânga, ego...

04.05.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // De la presa liberă l...

30.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Covidul politic

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că instituțiile de învățământ din R. Moldova trebuie să revină totalmente la prezența fizică la ore a elevilor după vacanța de Paște?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md