10:57:54 18.05.2024
Stiri

Încuietoarea care îți închide casa automat. Hoții nu vor avea nicio șansă

Actualitate 12.04.2024 08:30 Vizualizări1410 Autor: Ziarul National
Încuietoarea care îți închide casa automat. Hoții nu vor avea nicio șansă


Noua încuietoare inteligentă de la Yale te scapă de frica pierderii cheilor și promite un nivel superior de siguranță.

Yale a anunțat lansarea pe piața din România a noii generații de încuietori inteligente, produs care promite o ușurință mai mare în utilizare și un nivel crescut de securitate.

Producătorul spune că noua încuietoare Linus L2 a fost concepută pentru a fi mai ușor de utilizat, dar și mai sigură. Linus L2 poate încuia/bloca ușa automat în momentul în care aceasta se închide și o poate debloca atunci când „simte” că utilizatorul este aproape. De asemenea, poate fi programată să se deblocheze sau să se încuie în anumite momente ale zilei.

Frica de a pierde cheile și de a fi blocat în afara casei este un factor important care stă în spatele adoptării încuietorilor inteligente, astfel că 64% dintre europeni cred că o încuietoare inteligentă ar crește siguranța casei lor, declară Yale.

Folosind aplicația Yale Home, utilizatorii își pot programa dispozitivul să se blocheze sau să se deblocheze în anumite momente ale zilei, astfel încât să poată veni și să plece cu ușurință în timpul zilei, respectiv să beneficieze de siguranță sporită noaptea. De asemenea, încuietoarea poate funcționa doar din zăvor în timpul zilei.

Noua încuietoare inteligentă Yale are acum Wi-Fi încorporat. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesară achiziția unui Connect Wi-Fi Bridge suplimentar pentru a beneficia de funcționalități de la distanță, cum ar verificarea ușii dacă este încuiată atunci când utilizatorul nu este acasă. Datorită accesului Wi-Fi încorporat, aceste funcții sunt disponibile out of the box.

Utilizatorii pot adăuga și alte accesorii Yale. Spre exemplu, pot folosi Yale Dot, care se atinge cu telefonul mobil pentru a debloca sau încuia ușa, fără a deschide aplicația Yale Home.

Yale mai declară și că Linus L2 folosește mai puțin material în componența sa și este cu 20% mai mică decât generația anterioară. Încuietoarea inteligentă este alimentată de un acumulator reîncărcabil, care oferă până la 6 luni de autonomie cu o singură încărcare. Atunci când bateria ajunge de punctul minim, veți primi o notificare.

În România, încuietoare Yale Linus L2 va putea fi cumpărată de la retaileri cu un preț de aproximativ 1.119 lei.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md