06:01:29 17.12.2018
 
Stiri

IMPORTANT // Trenul de pe ruta Chișinău - Socola (Iași) va avea încă o oprire pe teritoriul R. Moldova

Social 06.12.2018 17:00 Vizualizări594 Autor: Ziarul National
IMPORTANT // Trenul de pe ruta Chișinău - Socola (Iași) va avea încă o oprire pe teritoriul R. Moldova

Trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași) va avea, începând cu 9 decembrie curent, o oprire suplimentară la stația Călărași.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a solicitat administrației CFM sa găsească soluții pentru această solicitare venită din partea mai multor locuitori din zonă.

„Am stabilit cu conducerea CFM ca trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași) să efectueze o oprire și la stația din Călărași. Această stație va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iași, economisind atât timp, cât și bani. Este important să asigurăm pasagerilor călătorii sigure, convenabile ca preț și operativitate”, a menționat Chiril Gaburici.Garnitura circulă în zilele de sâmbătă și duminică. Aceasta pornește la ora 06:10 din capitală și ajunge la Călărași la ora 07:02. Prețul unui bilet de călătorie pe segmentul Chișinău – Călărași este de 25 de lei - pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II și, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.

Din stația Călărași, trenul pornește la ora 07:06 și ajunge la Iași la ora 10:15. Prețul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcție de clasă, de la 70, la 100 de lei/adult. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călărași trenul sosește la 20:44. În capitală, garnitura ajunge la 21:32.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!vasile 06.12.2018 18:04

Normallll

Comentarii
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md