05:56:06 23.06.2021
 
Stiri

Horoscopul zilei de 7 mai 2021. „Peștii” au nemulțumiri financiare

Actualitate 07.05.2021 07:30 Vizualizări1133 Autor: Ziarul National
Horoscopul zilei de 7 mai 2021. „Peștii” au nemulțumiri financiare


În prima parte a zilei, cât timp Luna își va încheia tranzitul prin zodia Pești, vom fi mai molcomi, mai calmi și mai sensibili, însă registrul se va schimba radical după amiază, când Luna va intra în zodia Berbec. Astfel vom avea parte de multă energie, avânt și determinare și vom deveni activi și dornici de acțiune.

Horoscop zilnic Berbec – 7 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca și astăzi să fii bântuit de trecut, cel puțin în prima parte a zilei, și amintirile să nu-ți dea pace, mai ales dacă sentimental nu ești în cea mai bună perioadă.

Carieră și bani

Din a doua parte a zilei ești motivat, ai spor în desfășurarea activităților și reușești să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai programat.

Sănătate

Chiar dacă te vei trezi mai obosit și vei prefera să-ți bei cafeaua în liniște, cu gândurile tale, ulterior te vei încărca de energie și de bună dispoziție.

Horoscop zilnic Taur – 7 mai 2021

Dragoste

Începi ziua cu chef de vorbă, discuți cu prietenii și flirtezi cu nonșalanță dacă-ți place cineva, ba chiar s-ar putea să ai o activitate intensă pe rețelele de socializare și pe conturile de dating Totuși, ai grijă. Către seară niște amintiri te pot frământa.

Carieră și bani

Dacă vrei să-ți faci planuri de viitor, profită de contextul astrologic din prima parte a zilei. Totodată, poți primi ajutor și susținere în proiectele tale.

Sănătate

Către seară s-ar putea ca rezervele tale de energie să fie consumate și să te simți peste măsură de obosit. Ești mai irascibil, mai agitat și nu este exclus să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Gemeni – 7 mai 2021

Dragoste

Profită de după amiază și de seară și ieși cu prietenii la o scurtă plimbare. Planifică-ți întâlniri cu cei dragi, mai ales că simți din plin nevoia de a sta la povești.

Carieră și bani

Profită de contextul astrologic din prima parte a zilei pentru a pune la punct niște situații ce țin de cariera și ascensiunea ta profesională, de atingerea unor obiective.

Sănătate

Nu este exclus ca stresul profesional din ultimul timp să-și spună cuvântul, iar seara să te simți fără vlagă. Unii nativi se pot confrunta cu simptome ale unor afecțiuni deja cunoscute.

Horoscop zilnic Rac – 7 mai 2021

Dragoste

Încearcă să rămâi ancorat în realitate în prima parte a zilei pentru că ai tendința de a visa cu ochii deschiși. Nu este nimic rău, dar depinde cum acționezi.

Carieră și bani

Este o zi bună să-ți faci planuri de viitor, mai ales de natură profesională, să-ți conturezi strategii de avansare, dar ai grijă și la imaginea ta și la anumite ipostaze mai puțin plăcute care se pot contura în a doua parte a zilei.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, în schimb ai tendința de a sta peste program și de a te agita într-o problemă profesională au legată de autorități.

Horoscop zilnic Leu – 7 mai 2021

Dragoste

Azi ești mai idealist ca de obicei și visezi cu ochii deschiși. Îți faci planuri mărețe, însă mare parte dintre acestea nu vor putea fi puse în practică deocamdată.

Carieră și bani

Nu este exclus ca în prima parte a zilei să intri în discuții contradictorii și tensionate pe teme financiare fie cu partenerul de viață, fie cu cei cu care colaborezi. Unii nativi pot fi dați peste cap de situații ce țin de procese, acte, relația cu instituțiile statului.

Sănătate

Indiferent de cât de mare este stresul profesional și indiferent de cât de multe obstacole ai întâmpina, te bucuri de o putere interioară foarte mare și le vei face față. Totuși, nu deveni prea orgolios, prea mândru.

Horoscop zilnic Fecioară – 7 mai 2021

Dragoste

În prima parte a zilei te bucuri de susținere din partea partenerului de v iață și chiar aveți ocazia să faceți planuri de viitor sau să puneți la punct niște situații ce țin de viața de cuplu. Către seară banii pot fi motiv de dispută în cuplu.

Carieră și bani

Tot banii sau interesele materiale pot sta la baza unor certuri cu colaboratorii sau cu persoanele de care depinzi financiar sau alături de care ai proiecte.

Sănătate

Ești destul de stresat astăzi și tinzi să dezvolți fel și fel de temeri, să ai mustrări de conștiință și să te simți forțat de anumite contexte să faci ceva ce nu-ți place și nu-ți stă în caracter.

Horoscop zilnic Balanță – 7 mai 2021

Dragoste

Fă toto posibilul să închei ziua în armonie cu persoana iubită. Ai tendința de a fi conflictual în cuplu și nimic să nu-ți convină.

Carieră și bani

Se anunță o zi agitată la locul de muncă, dar cu multe posibilități de a-ți rezolva sarcinile și de a pune la punct ce ai trecut în program. Atenție după amiază la discuțiile profesionale care pot fi mai tensionate.

Sănătate

S-ar putea să nu te trezești chiar în cea mai bună formă, însă îți vei recăpăta ușor, ușor starea de spirit bună.

Horoscop zilnic Scorpion – 7 mai 2021

Dragoste

Ziua începe cu o starede visare, de bucurie interioară și avânt care te poate ajuta să-ți manifești mai ușor intențiile față de o persoană care-ți place sau să faci o declarație persoanei iubite.

Carieră și bani

Ești creativ și poți face multe dacă ai încredere în tine. După masă pot apărea sarcini de ultim moment, dedline-uri care să te enerveze și să te scoată din starea de bine.

Sănătate

Este posibil să te enerveze o situație ce ține de locul de muncă și pe cât de binedispus ești dimineața pe atât de agitat să închei ziua.

Horoscop zilnic Săgetător – 7 mai 2021

Dragoste

Luna va tranzita în a doua parte a zilei sectorul iubirii tale și te va stimula la pasiune, romantism și aventură. Dacă ești singur, poți flirta mai ușor.

Carieră și bani

Ai idei creative și le poți exprima mai ușor celor cu care te afli într-un proiect, dar ai grijă să nu te entuziasmezi prea mult și să uiți simțul practic.

Sănătate

Nevoia de a te distra, de a fi liber și de a face ceea ce-ți dorești este mare și s-ar putea ca astăzi să uiți de norme, reguli și responsabilități.

Horoscop zilnic Capricorn – 7 mai 2021

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, ziua începe cu declarații de dragoste și dorință de iubire, de a fi alături de persoana dragă. Spre seară sunt posibile tensiuni cu membrii familiei.

Carieră și bani

Partea a doua a zilei poate să vină cu cereri care te copleșesc, care-ți schimbă programul. O situație legată de acte patrimoniale poate fi inconfortabilă.

Sănătate

Seara evită să lași stările emoționale să te copleșească. Fă o baie, bea un pahar cu vin și ascultă o muzică relaxantă.

Horoscop zilnic Vărsător – 7 mai 2021

Dragoste

Încerci să te pui mai mult în valoare și există riscul de a exagera, în sensul că devii insistent și vorbești prea mult.

Carieră și bani

Este o zi favorabilă negocierilor, dar nu te grăbi să îți dai semnătura prea ușor. Ai grijă la modul în care comunici cu ceilalți și ascultă și ceea ce aceștia au de zis, ascultă-le sfaturile.

Sănătate

Mintea ta funcționează rapid și faptul că îți trec multe idei prin cap te poate obosi și te poți simți către seară ca și cum te-ai fi dat jos dintr-un carusel.

Horoscop zilnic Pești – 7 mai 2021

Dragoste

Dai dovadă de înțelegere și empatie și asta te ajută foarte mult în relațiile cu ceilalți, fie vcă sunt sentimentale, fie că sunt profesionale. Unii nativi își comunică sentimentele.

Carieră și bani

Sunt posibile discuții pe teme financiare care sunt destul de nemulțumitoare sau poți primi vești care te destabilizează pe moment. Unii nativi se confruntă cu întârzieri ale unor plăți și încasări.

Sănătate

În prima parte a zxilei încă te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta și te vei simți bine, reușind să faci față agitației cotidiene.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ultima redută a Rusi...

18.06.2021 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ne amenință Ru...

14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md