11:00:59 22.07.2024
Stiri

Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiul său. Toma a împlinit 10 ani: „Frumoși ca tine”

Actualitate 12.06.2024 18:29 Vizualizări1216 Autor: Ziarul National
Horia Brenciu, mesaj emoționant pentru fiul său. Toma a împlinit 10 ani: „Frumoși ca tine”


Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu, a împlinit 10 ani. Artistul nu a lăsat acest moment să treacă neobservat și a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare.

Horia Brenciu are o relație deschisă cu fanii săi de pe Instagram și obișnuiește să le împărtășească momente din viața lui de familie. Artistul a publicat recent câteva fotografii adorabile cu fiul lui, Toma, care a împlinit 10 ani. Imaginile au fost însoțite de o urare specială.

„Toma, cel mai frumos dintre pământeni, împlinește azi 10 ani! Iubirea lu’ tata, la mulți ani, frumoși ca tine!”, a scris Horia Brenciu în dreptul postării sale.

Horia Brenciu și partenera lui, Alice Dumitrescu, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi s-au cunoscut în 1995 la TVR și s-au căsătorit în 2014. Au împreună o fată, pe nume Mina, iar producătoarea TV mai are două fete, pe Andreea și pe Maria, din relații anterioare. De asemenea, artistul și soția lui îl mai au și pe Toma.

În emisiunea „Profesioniștii” de la TVR 1, Horia Brenciu a făcut mărturisiri despre cum a decurs adopția fiului său, Toma.

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. (…) Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis: ‘Nu-l avortează, îl vrem noi!’. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a povestit Horia Brenciu.

Ce spune artistul despre relația cu soția lui

Horia Brenciu a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre relația pe care o are cu soția lui, Alice Dumitrescu. Artistul a dezvăluit cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste. Inițial, au fost prieteni apropiați, iar ulterior legătura dintre ei a evoluat.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, ‘Sarabanda’, la TVR, ‘Asul din mânecă’, la Național TV, și filmul serial ‘Om sărac, om bogat’, la PRO TV. Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat”.

Horia Brenciu a mărturisit că s-a apropiat foarte repede de fetele pe care soția lui le are din relații anterioare.

„Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop”. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol”.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md