10:39:02 15.08.2020
 
Stiri

Guvernul intenționează să SCHIMBE statutul întreprinderii de stat, responsabile de BACUL de la Moldovata, singurul mijloc de transport pentru locuitorii câtorva sate de pe malul stâng al Nistrului aflate sub jurisdicția Chișinăului

Actualitate 31.07.2020 12:10 Vizualizări1416 Autor: Ziarul National
Guvernul intenționează să SCHIMBE statutul întreprinderii de stat, responsabile de BACUL de la Moldovata, singurul mijloc de transport pentru locuitorii câtorva sate de pe malul stâng al Nistrului aflate sub jurisdicția Chișinăului


Întreprinderea de stat „Bacul Molovata” ar putea fi reorganizată.

Agenția Proprietății Publice (APP) informează că elaborează în prezent un proiect de hotărâre de guvern „cu privire la reorganizarea Întreprinderii de Stat Bacul Molovata”.

„Prin elaborarea proiectului de hotărâre respectiv se intenționează de a modifica forma organizatorico-juridică a Î.S. „Bacul Molovata” și reorganizarea prin transformare a întreprinderii în Instituție Publică „Bacul Molovata” din subordinea Ministerului Economiei și Infrastructurii”, arată APP într-o notă publică.

Propunerea a fost supusă dezbaterilor publice până pe 25 iulie curent.

Menționăm că bacul de la Molovata este singurul mijloc de transport cu care poți ajunge de pe un mal pe altul al râului Nistru, fără să fii verificat de așa-ziși militari şi vameşi transnistreni. Cu bacul circulă în mod special miile de locuitori din Molovata Nouă și Cocieri, sate aflate sub jurisdicția Chișinăului, dar rămase izolate pe teritoriul controlat de Tiraspol.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.08.2020 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Praful lui Dodon în ...

10.08.2020 09:21 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko-Dodon, ase...

07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md