13:44:56 04.06.2023
Stiri

Granturi de la UE pentru deschiderea în R. Moldova a 15 spălătorii destinate grupurile social-vulnerabile: Persoanele cu venituri mici și bătrânii își vor spăla gratuit hainele

Actualitate 25.05.2023 16:28 Vizualizări767 Autor: Ziarul National
Granturi de la UE pentru deschiderea în R. Moldova a 15 spălătorii destinate grupurile social-vulnerabile: Persoanele cu venituri mici și bătrânii își vor spăla gratuit hainele Tvn
Poză simbol


Uniune Europeană va oferi granturi unor organizații neguvernamentale pentru deschiderea pe teritoriul R. Moldova a unor spălătorii sociale care să ofere servicii gratuite de spălare și detergenți pentru grupuri social-vulnerabile, precum persoane cu venituri mici, şomeri, pensionari, părinţi singuri, persoane fără adăpost.

Proiectul „Promovarea OSC-urilor în calitate de parteneri în dezvoltarea serviciilor sociale reziliente”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat și implementat de către un consorțiu format din trei organizații ale societății civile - Keystone Moldova, Dorcas Moldova și Neoumanist, va fi lansat vineri la Chișinău.

Cu un buget de circa un milion de euro, proiectul urmărește crearea și dezvoltarea de către organizațiile societății civile, în parteneriat cu autoritățile publice locale, a cel puțin 15 spălătorii sociale pentru grupurile vulnerabile de cetățeni din Republica Moldova.

În rezultatul implementării proiectului, peste 1 500 de persoane vor putea beneficia gratuit de serviciile noilor spălătorii sociale - spălare, detergenți, igienizare personală și socializare.

Proiectul „Promovarea OSC-urilor în calitate de parteneri în dezvoltarea serviciilor sociale reziliente” va fi implementat în perioada anilor 2023 - 2026.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2023 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Resetarea Europei, l...

31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md