02:04:56 22.01.2018
Stiri

GALERIE FOTO // Copii care au devenit CELEBRI pentru că sunt foarte frumoși

Monden 10.01.2018 12:00 Vizualizări964 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Copii care au devenit CELEBRI pentru că sunt foarte frumoși sursa: eva.ro

Frumusețea este un bilet câștigător la loteria genetică - te naști cu acest noroc sau va trebui să te bazezi în viață pe alte atuuri, dacă le ai. Copiii foarte frumoși, privilegiați din naștere cu un dar ieșit din comun, cuceresc întreaga lume cu chipurile lor perfecte și inocente, iar industria modei îi recrutează deîndată, oferindu-le părinților contracte de nerefuzat. Viitorul lor este asigurat, iar pe măsură ce cresc, acești copii minune, deși exploatați în cele mai bune condiții, își fac „junioratul” în meseria de model, în care calcă cu îndrăzneală pe urmele starurilor de astăzi.

Bright Side prezintă noua generație de copii frumoși, practic următoarea generație de modele pentru care deja se luptă toate numele importante. Toți au un viitor promițător, rămâne de văzut câți vor confirma în anii următori.

Anastasia Kniazeva, Rusia

Mama ei spune că oamenii erau fermecați de frumusețea sa încă de când era bebeluș, atrași îndeosebi de abisul ochilor ei albaștri. Fetița colaborează cu branduri importante de haine pentru copii, panourile cu chipul ei pot fi văzute în marile orașe, iar pagina sa de Instagram are peste jumătate de milion de admiratori.

Anna Pavaga, Rusia

Acest „îngeraș” din Sankt Petersburg face balet și, asemenea multor fetițe de vârsta ei, visează să devină balerină când va fi mare. De la trei ani, a început să fie imaginea unor branduri de haine și jucării. A jucat și într-un clip muzical, „Nastroenie Osen”, al trupei Marsel și a primit și un mic rol în filmul „Water Universe”.

Lauren Lunde, Coreea de Sud

Există o teorie potrivit căreia din mariajele mixte rezultă cele mai neobișnuite frumuseți. Lauren, a cărei mamă este coreeană și al cărei tată e canadian, constituie cea mai bună dovadă. Fetița lucrează deja cu branduri din sectorul hainelor pentru copii, precum Aura Kids, MiniZaru și MiniMe. Când are timp, ea se ocupă și cu chestii de băieți - învață taekwondo, o artă marțială coreeană, caracterizată în special prin lovituri înalte cu piciorul.

William Franklyn-Miller, Australia

Este considerat cel mai frumos băiat de pe Instagram. Totul a început când cineva a postat poza lui pe Twitter. În doar câteva ore, comentariile și distribuirile au început să curgă, iar William a devenit celebru în toată lumea. Astăzi participă la campanii de promovare și își încearcă talentul în actorie.

Jordyn Reinle, SUA

Acum face primii pași în modă, dar a lucrat deja cu branduri importante, precum Simplicity Patterns, The Children’s Place și Kidpik. Deși nu a cucerit la fel de mulți admiratori pe Instagram ca alți copii frumoși, Jordyn are toate șansele să recupereze deficitul în anii următori.


Laneya Grace, SUA

Un alt exemplu superb de copil dintr-o căsnicie mixtă: Laneya are înaintași spanioli, americani și filipinezi, iar aceste rădăcini au lăsat urme splendide în genele ei. Când avea trei ani, mama ei aștepta încă un copil. Ea a dus-o pe Laneya la o agenție de modele pentru că dorea să o țină cumva ocupată când avea să vină pe lume celălalt copil. Fotografii erau topiți după ea, fascinați de ochii săi verzi. Acum Laneya are 13 ani, iar portofoliul său include un contract cu Disney și colaborări cu cei mai cunoscuți fotografi și cu case mari de modă.

Colin și Kameron Scott, SUA

Se vede de la o poștă că sunt gemeni. Și fiindcă fac o pereche deosebită, ei au fost angajați de o mică agenție de modele din California, Bensimon Models. Colin și Kameron au șanse mari să cucerească lumea modei peste câțiva ani.

Tallia Burk, SUA

Presa a găsit o anumită asemănare între frumusețea Talliei și cea a celebrei fetițe Thylane Blondeau din Franța. Într-adevăr, deși este din America, Tallia are ceva din frumusețea franțuzească - poate forma buzelor ei dă această impresie. În ciuda vârstei sale, fetița colaborează deja cu giganți din modă precum Ralph Lauren și Oscar de la Renta.

Anastasia Averbukh, Israel

Desemnată cea mai frumoasă fetiță din țara sa, Anastasia are numeroși admiratori nu doar în Israel, ci în întreaga lume. Fiica atletului Alexander Averbukh joacă în filme și colaborează cu branduri israeliene de haine pentru copii.

Haileigh Vasquez, SUA

Haileigh visează să devină un designer celebru, măcar la fel de faimos precum marele Karl Lagerfeld. Pentru ca visul său să devină realitate, ea a fost dusă la o școală pentru tineri designeri și în 2007 a devenit cea mai tânără cursantă. În timpul școlii, a colaborat cu brandul Target și a început să lucreze la o colecție de haine pentru băieți și fete. În plus, participă la prezentări de modă și își încearcă și talentul în actorie.

Sursa: eva.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md