09:08:16 18.05.2024
Stiri

Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook

Actualitate 11.04.2024 17:21 Vizualizări1075 Autor: Ziarul National
Funcțiile pe care toți utilizatorii de Messenger le așteptau, implementate de Facebook


Meta își actualizează aplicația de mesagerie Facebook Messenger, introducând o serie de îmbunătățiri care vor oferi utilizatorilor o experiență îmbunătățită și mai multă flexibilitate în partajarea conținutului media.

Printre cele mai notabile caracteristici se numără suportul pentru imagini și clipuri video în rezoluție HD, posibilitatea de a crea albume foto/video direct din aplicație, introducerea scanării codurilor QR pentru adăugarea de noi contacte și creșterea limitei maxime a dimensiunii fișierelor trimise.

Utilizatorii Messenger vor avea acum opțiunea de a trimite imagini și videoclipuri la calitate superioară, selectând opțiunea HD atunci când aleg o poză sau un clip video pentru a fi partajat. Această funcție asigură că detaliile fine ale imaginilor nu sunt pierdute în procesul de comprimare, oferind destinatarilor o experiență vizuală superioară. Imaginile primite prin Messenger vor fi marcate cu însemnul HD în colțul din dreapta-sus, indicând clar calitatea superioară a acestora.

Pentru a facilita organizarea și partajarea colecțiilor de imagini și videoclipuri, Messenger introduce funcția de creare a albumelor foto/video. Aceasta permite utilizatorilor să selecteze multiple poze sau clipuri și să le grupeze în albume, pe care le pot împărtăși apoi cu prietenii sau membrii familiei. Utilizatorii pot adăuga noi fotografii la albume, să le șteargă pe cele existente sau să descarce conținutul albumelor, ceea ce îmbunătățește colaborarea și partajarea în cadrul conversațiilor de grup

În plus, Meta facilitează adăugarea de noi prieteni pe Messenger prin implementarea codurilor QR personalizate. Fiecare utilizator va avea propriul cod QR, care poate fi partajat ușor prin intermediul unui link, simplificând procesul de conectare cu alți utilizatori, scrie GSM Arena.

Într-un efort de a îmbunătăți și mai mult schimbul de fișiere prin Messenger, limita de dimensiune pentru fișierele trimise a fost crescută la 100 MB per fișier. Aceasta extindere suportă o gamă largă de formate de fișiere, inclusiv documente Word, Excel, PDF și arhive ZIP.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md