14:39:19 17.10.2021
Stiri

FOTO, VIDEO // Cum arată drumul național Bălți – Fălești – Sculeni, reabilitat de o companie italiană: Reparația celor 25 de kilometri a costat 26 de milioane de euro

Actualitate 27.09.2021 09:54 Vizualizări1844 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Cum arată drumul național Bălți – Fălești – Sculeni, reabilitat de o companie italiană: Reparația celor 25 de kilometri a costat 26 de milioane de euro ASD


Reabilitarea a peste 25 de kilometri ai drumului național R16 Bălți – Fălești – Sculeni, executată de antreprenorul Impresa Pizzarotti & C S.p.A din Italia, a fost finalizată integral.

Tronsonul de drum finalizat începe de la orașul Bălți și continuă spre intersecția cu drumul R17 Făleşti – Pârliţa, până la km 30.

Lucrările de reabilitare a segmentului finalizat de peste 25 de km ai drumului R16 au costat peste 26 de milioane de euro, bani alocați din împrumutul oferit Guvernului Republicii Moldova de către Banca Europeană pentru Investiții.

O Comisie de recepție la terminarea lucrărilor formată din reprezentanți ai Administrației de Stat a Drumurilor, Ministerului Infrastucturii și Dezvoltării Regionale, companiei de proiectare și ai antreprenorului a stabilit că lucrările sunt efectuate complet și calitativ, conform proiectului de execuție, caietului de sarcini și normativelor în vigoare.Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, proiectul a inclus reabilitarea părții carosabile, construcția podeţelor, reabilitarea podurilor, construcția pasajului peste calea ferată, construcţia canalelor de scurgere, construcţia sistemului de drenaj şi relocarea conductelor de utilitate publică.

De asemenea, au fost executate lucrări de instalare a panourilor informative și a indicatoarelor rutiere, executare a marcajului rutier de tip termoplast, amenajare a intersecțiilor și acceselor la proprietăți, cât și montare a pavilioanelor pentru pasageri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Balanța 27.09.2021 10:42

Ce trage mai mult la cântar? Ajutorulconcret și adevarul sau minciuna și hoția rusească ? N.B. Depinde de tip. Pentru unii - minciuna e mai dulce !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.10.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Al doilea război eco...

11.10.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Stoianoglo, dr...

08.10.2021 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Ce ne pregătesc Mosc...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Alexandr Stoianoglo trebuie să se întoarcă la conducerea Procuraturii Generale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md