15:56:13 07.07.2020
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a dat în exploatare sistemul de ILUMINARE STRADALĂ încă într-un cartier al orașului Taraclia: „Am promis că vom face din Taraclia CAPITALA de sud a Moldovei și cu siguranță vom realiza asta”

Actualitate 05.06.2020 14:29 Vizualizări603 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a dat în exploatare sistemul de ILUMINARE STRADALĂ încă într-un cartier al orașului Taraclia: „Am promis că vom face din Taraclia CAPITALA de sud a Moldovei și cu siguranță vom realiza asta”


Cel de-al doilea sector din orașul Taraclia a fost a fost iluminat în totalitate, iar ceremonia oficială de aprindere concomitentă a luminilor pe 11 străzi a avut loc în seara zile de 4 iunie. La eveniment au participat deputați din partea Partidului „ȘOR”, funcționari locali și locuitori ai orașului.

Potrivit unui comunicat de presă al formațiunii parlamentare, în cartierul respectiv a fost instalată o rețea electrică de peste 11 kilometri și 245 de corpuri de tip LED. Au fost modernizate posturile de transformare și instalate sisteme inteligente de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore. În total, 11 străzi din acest sector sunt iluminate.

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, inițiatorul proiectului, a declarat că schimbările din țară trebuie făcute cu forțe proprii. „Nimeni nu va construi în locul nostru drumurile și nu ne va instala sisteme de iluminat sau ne va face viața mai bună. Împreună cu primarul Veaceslav Lupov, care este un prieten de-al meu din copilărie, am promis că vom face din Taraclia capitala de sud a Moldovei. Cu siguranță vom realiza asta”, a spus Ilan Șor.

Prezentă la evenimentul de inaugurare a sistemului de iluminare stradală, vicepreședinta fracțiunii Partidului ȘOR, deputata Violeta Ivanov, a remarcat viteza cu care se schimbă lucrurile în Taraclia. „Oamenii din multe localități din raioanele învecinate se uită cu invidie albă la dumneavoastră. Toți își doresc o administrare corectă a orașului, iluminare stradală, farmacii și magazine sociale”, a spus deputata, dând asigurări că Partidul „ȘOR” va continua să implementeze proiecte de dezvoltare a infrastructurii.

Iluminarea orașului Taraclia s-a numărat printre proiectele promise în campania electorală din toamna anului trecut de către Veaceslav Lupov. „Proiectul de iluminare stradală din Taraclia prevede, în total, instalarea a 65 de kilometri de rețea electrică și peste 2500 de becuri LED cu consum redus de energie. Vom moderniza în total 32 de stații de transformare și vom instala sisteme inteligente de conectare/deconectare a luminii”, a spus edilul Partidului „ȘOR”.

De menționat că până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. În ultima perioadă, mai multe proiecte ce țin de iluminatul stradal au fost finalizate în raionul Orhei, conchide sursa citată.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md