12:12:17 24.05.2022
Stiri

FOTO // Mână criminală sau întâmplare? Un atelier de lemnărie şi un magazin cu materiale de construcție au luat foc, noaptea trecută, în același timp în Chișinău: 11 autospeciale trimise la fața locului să lupte cu flăcările

Actualitate 29.01.2022 09:02 Vizualizări2559 Autor: Ziarul National
FOTO // Mână criminală sau întâmplare? Un atelier de lemnărie şi un magazin cu materiale de construcție au luat foc, noaptea trecută, în același timp în Chișinău: 11 autospeciale trimise la fața locului să lupte cu flăcările


Pompierii din capitală au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea a două incendii produse concomitent în diferite locaţii din Chișinău.
În primul caz, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din capitală au intervenit într-un atelier de lemnărie situat pe strada Vadu lui Vodă din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:42, când flăcările cuprinseseră acoperișul și bunurile materiale din interiorul clădirii.

La fața locului au fost trimise şapte autospeciale de intervenție, care au lichidat incendiul după circa două ore.

Focul a distrus mai multe utilaje pentru prelucrarea lemnului, dar și acoperișul atelierului cu suprafața de 150 de metri pătrați, fără a fi înregistrate victime.

Aproximativ în același timp, într-o altă locaţie din Chișinău, alte patru autospeciale luptau cu flăcările dintr-un magazin de materiale de construcție de pe strada Ismail 112/2 din capitală.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 22:52, iar focul a cuprins acoperișul clădirii cu suprafața de 50 de metri pătrați.

Pompierii au reușit lichidarea completă a incendiului la ora 00:30. În urma arderii au fost distruse bunurile materiale din interiorul magazinului şi nicio persoană nu a avut de suferit.

Specialiștii urmează să cerceteze circumstanțele și cauzele producerii incendiilor în ambele cazuri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md