07:22:31 19.06.2024
Stiri

FIRST LEGO // Echipa „Sirius” de la Liceul „Socrate”, locul ÎNTÂI la campionatul european de ROBOTICĂ: „Suntem prima echipă care aduce un trofeu internațional în R. Moldova”

Actualitate 17.05.2024 08:51 Vizualizări3933 Autor: Ziarul National
FIRST LEGO // Echipa „Sirius” de la Liceul „Socrate”, locul ÎNTÂI la campionatul european de ROBOTICĂ: „Suntem prima echipă care aduce un trofeu internațional în R. Moldova” Facebook


Robotul programat de echipa „Sirius” de la Liceul „Socrate” din Chișinău a fost apreciat la FIRST LEGO League Open European Championship, care s-a desfășurat, în perioada 13 - 17 mai curent, în Bodø, Norvegia.

La campionatul European FIRST LEGO League au concurat în total 50 de echipe din întreaga lume.Echipa care a reprezentat R. Moldova la concurs a câștigat locul I pentru „Proiectarea robotului”, premiul mare fiind acordat pentru excelente abilități de programare și inovații în inginerie la crearea robotului pentru a îndeplini misiuni complexe.„Suntem încântați să anunțăm că echipa noastră a obținut locul 1 la categoria Design Robot la Campionatul European FIRST LEGO League Open din Bodø, Norvegia, fiind prima echipă care aduce un trofeu internațional în R. Moldova. Mulțumesc enorm membrilor echipei noastre uimitoare, mentorilor dedicați și părinților care te susțin pentru munca, pasiunea și implicarea lor. Această victorie este un testament al eforturilor noastre colective și determinării”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a echipei „Sirius”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md