Experiment şocant făcut de un bucătar. Nu ai ştiut niciodată cât de NOCIV este CAŞCAVALUL FELIAT


Un bărbat a demonstrat cât de nociv este caşcavalul feliat, un aliment pe care milioane de oameni din toată lumea îl consumă fără să ştie că, de fapt, le face rău, transmite romaniatv.net.
Bărbatul s-a filmat în timp ce pune deasupra focului o felie de caşcaval feliat. Deşi alimentul ar fi trebuit să se topească, acesta s-a înnegrit şi s-a întărit, la fel ca plasticul.
Imaginile au atras imediat revolta din partea internauţilor care s-au întrebat de ce autorităţile nu iau măsuri. Şi în ţara noastră se găsesc astfel de produse care conţin pe lângă lapte şi multe săruri de topire, nocive pentru organism.
„Magazinele vând caşcaval de plastic. Ar fi trebuit să se topească bucata de caşcaval, dar se înnegreşte. Doar se înnegreşte. Asta ajunge în stomacul nostru. Şi autorităţile ar trebui să intervină, ca să le scoată de pe piaţă”, a declarat bucătarul.









































































