12:35:32 24.05.2022
Stiri

Echipamente pentru formarea viitorilor procurori și judecători din R. Moldova, donate de SUA și PNUD pentru INJ

Actualitate 20.01.2022 10:59 Vizualizări2201 Autor: Ziarul National
Echipamente pentru formarea viitorilor procurori și judecători din R. Moldova, donate de SUA și PNUD pentru INJ


Guvernul SUA și PNUD au oferit Institutului Național al Justiției (INJ) un lot de echipamente și componente IT în sumă de 42 500 de dolari, menite să modernizeze procesul de formare profesională bazată pe competențe pentru viitoarele generații de profesioniști din domeniul juridic.

Suportul oferit va permite accesarea instrumentelor și a resurselor informaționale, offline sau online, necesare instituției, totdată fiind efectuate lucrările de conexiuni/instalare necesare, care vor asigura o gestionare mai bună a rețelei informaționale din cadrul INJ.

În baza unui parteneriat de lungă durată, PNUD și Guvernul SUA susțin Institutul Național al Justiției în modernizarea procesului de formare profesională a viitorilor judecători și procurori, introducând instrumente electronice pentru admitere și absolvire, elaborând metodologii, consolidând capacitățile instituționale și îmbunătățind infrastructura, toate acestea focusate pe crearea unui mediu pentru instruire bazată pe abilități practice.

Institutul Național al Justiției are un rol esențial în organizarea și oferirea instruirii de calitate pentru judecătorii și procurorii din Republica Moldova. Prin activitatea sa, INJ poate influența direct calitatea actelor judiciare, reforma justiției sistemului judiciar și, în cele din urmă, încrederea oamenilor în instituțiile și procesele judiciare.Menționăm că donația a fost acordată în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților naționale în oferirea instruirii eficiente bazate pe competențe pentru profesioniștii din domeniul juridic”, implementat de PNUD și finanțat de Guvernul SUA.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md