02:47:34 21.04.2024
Stiri

E multimilionară şi celebră în America! Am filmat-o la Bucureşti cu fetiţa de 2 ani și soţul ucrainean! Imagini fabuloase…

Moldovenii în lume 27.09.2017 18:00 Vizualizări5521 Autor: Ziarul National
E multimilionară şi celebră în America! Am filmat-o la Bucureşti cu fetiţa de 2 ani și soţul ucrainean! Imagini fabuloase… sursa: google.ro


Alexandra Nechita (32 de ani) sau „Micuţa Picasso”, aşa cum o ştie o lume întreagă, continuă să îi impresioneze pe iubitorii de artă cu talentul său. Moldoveanca din Vaslui este multimilionară şi celebră în America, acolo unde şi locuieşte cu familia ei. Artista s-a întors, temporar, în ţară, lansându-şi, zilele trecute, prima expoziţie de sculptură, în faţa Ateneului Român. Cancan.ro a întâlnit-o, alături de fetiţa ei de doi ani şi de soţul ucrainean.

Cei trei s-au bucurat din plin de plimbare pe străzile Capitalei şi s-au fotografiat la tot pasul, după cum se observă în imaginile obţinute. Părinţii au purtat-o, pe umeri, pe rând, pe micuţa lor, care s-a arătat foarte încântată de vederea de la înălţime.

După ce s-au săturat de hoinărit, „Micuţa Picasso”, soţul ei şi fiica lor au mers la un restaurant să îşi potolească foamea. Alexandra ţine tare mult la România, ţara unde s-a născut, motiv pentru care vorbeşte cu fiica ei şi în limba română.

Cum a început povestea „Micuţei Picasso”

„Micuţa Picasso” intenţionează să continue seria de proiecte în România şi să creeze o legătură artistică şi mai puternică cu ţara noastră. Vedeta a mărturisit că va profita de fiecare ocazie ca să revină, deoarece România o inspiră.

Alexandra Nechita s-a mutat în Los Angeles împreună cu părinţii când nici nu împlinise doi ani. „Tatăl meu a plecat primul. Şi-a cusut toate documentele înăuntru în geaca lui, în căptuşeală, toate actele”, povestea Alexandra. „Mami era aici şi trimitea scrisori din Vaslui la ambasada americană în Bucureşti, zilnic” adăuga ea.

Pasiunea pentru desen a început încă din copilărie. „Erau foarte mulţi copii în cartier, doar că eu nu voiam să mă joc cu nimeni pentru că voiam să stau toată ziua acasă şi să desenez. Părinţii au încercat să mă înscrie la diferite activităţi, şi la dans, şi la balet. Dar nu aveam un alt interes”, spune Alexandra Nechita.

Aflați mai multe despre „Micuţa Picasso” aici!


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md