02:04:39 22.01.2018
Stiri

Donald Trump: „…Loteria vizelor e un dezastru"

Știri 08.01.2018 16:30 Vizualizări719 Autor: Ziarul National
Donald Trump: „…Loteria vizelor e un dezastru sursa: google.ro

Donald Trump nu renunţă la planul său de a închide programul Loteria Vizelor. Într-un discurs în faţa celor mai importante figuri ale Partidului Republican, preşedintele american a caracterizat programul drept un dezastru.

Donald Trump: „Trebuie să scăpăm de Loteria Vizelor. Loteria e un dezastru. Nu ne trimit cei mai valoroşi oameni. Cei care câştigă nu sunt cei mai buni. Aşa că trebuie să ne descotorosim de Loteria Vizelor. Şi chiar cred că avem sprijin şi din partea democraţilor. Chiar sper că vom avea”.

Ideea de a renunţa la Loteria Vizelor, prin care şi românii au posibilitatea de a se stabili legal în Statele Unite, a apărut imediat după atacul terorist de la New York, din octombrie. Atunci, un bărbat din Uzbekistan, ajuns în America drept câştigător al unei vize, a intrat cu maşina pe o pistă pentru biciclişti şi a ucis opt oameni. Pentru a elimina programul de imigraţie e nevoie, însă, de avizul Congresului american, scrie digi24.ro.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md