11:23:02 24.01.2018
Stiri

Dodon vorbește deschis despre RĂSTURNAREA actualei guvernări prin aplicarea FORȚEI: „Poporul va merge la asta. La cererea președintelui, oamenii vor ieși”

Politică 13.09.2017 08:30 Vizualizări7440 Autor: Ziarul National
Dodon vorbește deschis despre RĂSTURNAREA actualei guvernări prin aplicarea FORȚEI: „Poporul va merge la asta. La cererea președintelui, oamenii vor ieși”

Șeful statului Igor Dodon este convins că moldovenii sunt gată să răstoarne actuala guvernare prin aplicarea forței și că majoritatea populației va răspunde, în cazul în care președintele le va cere să iasă în stradă. Declarații în acest sens au fost făcute pentru „Aif” din Rusia.

„Unica mea frică e de ce nu am făcut asta până acum. Vom fi foarte atenți când vom lua asemenea decizie pe viitor. Eu nu vreau să repetăm scenariul ucrainean. Situația este explozivă. Doritori de a destabiliza situația sunt. E vorba de capete fierbinți de peste Ocean. Nu am în vedere conducerea SUA, pentru că oficial ei spun altceva, dar sunt acolo unii șoimi care sunt gata să creeze aici un punct fierbinte. Ei vor să creeze Rusiei probleme aici în Moldova”, a acuzat Dodon.

Acesta le-a povestit jurnaliștilor ruși când va convoca așa-zisa Mare Adunare Națională. „Vom convoca adunarea în care va fi o tentativă de dezlănțuire a conflictului de pe Nistru. Dacă acest Guvern sau majoritate parlamentară, influențați, așa cum a spus recent Serghei Lavrov, de cei care-i duc de mână, le vor spune – începeți războiul de pe Nistru, pentru ca Rusia să se implice în ajunul alegerilor prezidențiale. Atunci nu va fi altă soluție decât să chem oamenii pe piață”.

A doua variantă – dacă ei vor încerca să dea jos președintele ales de popor, prin metode ilegale. Acum președintele, în persoana mea, este singurul care nu permite declanșarea războiului sau aderarea la NATO. Toate aceste tentative eu le blochez și le voi bloca și pe viitor”, a mai adăugat Dodon.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Dragos 13.09.2017 09:30

Rahat cu perje! Dodoloaie, holopul lui Plaha, face circ, iar Plahoit kremlinezul face spectacol. In realitate, acesti doi valeti ai Moscovei se pupa si se ling pana la istov. Una stiu: Cioaca, boca la Kremlin, hai da drumul gospodin. Eu valetul, tu stapanul, lasa-ma sa-ti ling curul. Cioca, boca! Vand Moldova, o vindem moca.

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
23.01.2018 14:00 Ziarul National Octavian Țâcu // Ce ar spune Machiave...

22.01.2018 08:50 Nicolae Negru Va îndrăzni mielul moldav să tragă de...

19.01.2018 09:10 Nicolae Negru De ce Alexandru Tănase nu are încrede...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md