17:53:52 19.05.2024
Stiri

Dodon îl REGRETĂ pe Vlad Plahotniuc? Maia Sandu ar fi mai PERICULOASĂ ca fostul „coordonator”: „Dacă vor prelua toată puterea în R. Moldova, atunci va fi TIRANIE. Plahotniuc o să vă pară un mic copil, floricele”

Actualitate 29.01.2021 11:44 Vizualizări2565 Autor: Ziarul National
Dodon îl REGRETĂ pe Vlad Plahotniuc? Maia Sandu ar fi mai PERICULOASĂ ca fostul „coordonator”: „Dacă vor prelua toată puterea în R. Moldova, atunci va fi TIRANIE. Plahotniuc o să vă pară un mic copil, floricele”


În R. Moldova se va instaura tirania, dacă Maia Sandu și formațiunea sa va prelua puterea totală în R. Moldova. Astfel, fostul „coordonator” al coaliției de guvernare, ex-liderul Partidului Democrat (PD), Vlad Plahotniuc, va părea „mic copil, floricele”, consideră președintele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon, care a pierdut alagerile în fața Maiei Sandu.

Potrivit lui, oamenii Maiei Sandu ar fi început deja să pună presiune pe unii judecători de la Comrat, pentru ca aceștia să schimbare componenței Comisiei Electorale Centrale din Găgăuzia, în preajma alegerilor pentru Adunarea Populară.

Citește și: VIDEO // Candu îi aplică LOVITURA decisivă lui Dodon, care i-ar fi mulțumit lui Plahotniuc că l-a făcut președinte în 2016. „Vă prezint o CORESPONDENȚĂ foarte interesantă... Acum caut niște SURPRIZE de pe aplicația Bria...”

„Mai sunt și alte chestii… Ce fel de valori europene promovați voi? Alegerile au trecut, iar lor le este în cot de tot. Plahotniuc va părea floricele, dacă ei vor prelua puterea în R. Moldova. Țineți minte cuvintele mele, reprezentanți ai business-ului și cetățeni ai R. Moldova. Va fi o tiranie dură. Nu vreau să credeți că denigrez oponenții noștri, dar vedeți ce năravuri au ei… Sunt la fel ca și năravurile lui Plahotniuc. De fapt, Plahotniuc e mic copil pe lângă ei. Plahotniuc o să vă pară floricele pe lângă ei. Ce fel de stat vor să construiască ei? Mai mult, fac acest lucru sub lozincile europene, aplauzele ambasadorului și sub muzica de fanfara a unor cinovnici de la Bruxelles. Aceștia vor închide ochii la toate acestea, pentru că e vorba de oamenii lor. Așa s-a întâmplat și cu Filat și Plahotniuc, cărora li s-a iertat tot, deoarece erau cu steagul UE în mâini și contra Federației Ruse”, a spus astăzi Dodon, în cadrul unei intervenții pe Facebook.

Citește și: VIDEO // Imagini cu o ȘACOȘĂ în care ar fi fost între 600 și 800 de mii de euro, care ar fi ajuns la Dodon în ziua când negocia cu Plahotniuc crearea unei noi coaliții de guvernare și FEDERALIZAREA R. Moldova

Sursa citată a mai adăugat că se repetă scenariul de acum șase-nouă ani, însă de data aceasta totul va dura maximum un an și jumătate.

Citește și: Maia Sandu, DETALII despre „înțelegerile ASCUNSE” dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc: „Acum este atât de DISPERAT, că este gata să se întoarcă la Plahotniuc... Vorba aceasta cu „președintele – kuliok” o auzim peste tot”

„Se repetă scenariul de acum șase-șapte-opt-nouă ani. Se va termina la fel – dezamăgirea totală a alegătorilor de dreapta. Doar că lucrurile se vor întâmpla mult mai rapid de data aceasta. Totul va dura un an sau un an și jumătate”, a precizat acesta.

Citește și: Igor Dodon NU va fi cercetat penal pentru „kulioașele” de la Plahotniuc. Explicația PROCURATURII: „Nu a fost posibil de stabilit conținutul sacoșei...”


Stiri relevante
Top stiri
19.05.2024 10:33 522 Matrioșka din cutia chinezească

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md