21:00:27 07.08.2020
 
Stiri

DOC // Socialiștii Batrîncea și Novac ar putea fi trași la răspundere penală, pentru „DENUNȚ FALS”. Reniță: „Conservele socialisto-rusești Bătrâncea și Novac – na turbincu”

Actualitate 14.07.2020 17:30 Vizualizări2057 Autor: Ziarul National
DOC // Socialiștii Batrîncea și Novac ar putea fi trași la răspundere penală, pentru „DENUNȚ FALS”. Reniță: „Conservele socialisto-rusești Bătrâncea și Novac – na turbincu”


Deputatul Iurie Reniță îi solicită procurorului general, Alexandru Stoianoglo, să-i cerceteze penal pe socialiștii Vlad Batrîncea și Grigore Novac, care au depus împotriva sa un denunț fals și l-au numit „conserva lui Plahotniuc”.

„Conservele socialisto-rusești Bătrîncea și Novac – na turbincu! Experții neîntrecuți în falsificări, defăimări, calomnii și alte acțiuni similare din arsenalul de neîntrecut al PSRM-ului de lupta împotriva oponenților politici, deputații Batrîncea și Novac, au încercat să mă compromită după metodele practicate de șeful lor de partid, Igor Dodon. Minciuna, defăimarea și calomnierea este arma lor principală, pe care aceștia se mențin în continuare la putere. Aberațiile acestor socialiști, însoțite de retorica urii de clasă și a dușmanilor externi, nu mai cunoaște limite. Tocmai de aceea am decis să mă adresez și eu Procuraturii Generale ca să-i țină cât mai mult cu nasul în „pisocinița” (nisipiera n.r.) lui Dodon, precum a făcut-o recent, când i-a spus foarte clar acestui Bătrîncea (și altora din gașca lor) că Procuratura Generală nu are nevoie de intermediari între această instituție și Parlament”, a scris Reniță într-o postare pe Facebook.

Astfel, Reniță vrea să afle de la procurorul general dacă deputații socialiști Batrîncea și Novac, atunci când au depus plângere la Procuratura Generală, au fost avertizați ce pățesc cei care depun un denunț fals.

„Conservele rusești Batrîncea și Novac ar trebui, în primul rând, să fie tot atât de insistenți și să facă o plângere penală la PG pe confrații lor de partid, pe actualii parlamentari Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Petru Burduja și Vladimir Odnostalco, pentru spălarea de bani din Bahamas și finanțarea campaniei prezidențiale a șefului lor de partid, Igor Dodon. Poate atunci Batrîncea s-ar mai spăla parțial de multiplele păcate politice pe care le are, iar „savantul” în științe juridice, Novac, ar merge, din nou, pe muntele Athos, împreună cu Dodon, Corduneanu, Voicu, Furculiță, Pascaru nu pentru a-și ispăși păcatele cadastrale și cele din declarațiile de avere, dar să mai facă, încă o dată, contrabandă sub acoperire diplomatică. Nu de alta, dar cele peste 2 tone de vin și multiplele covoare tare le-au mai plăcut preoților de pe muntele Athos! Cum n-ar fi, dar au trecut deja doi ani de atunci. S-ar cuveni de „împrospătat olecuțâcî jinica” și acolo, nu doar la Condrița, Holercani și Sadova”, a conchis Reniță.

De menționat că cei doi deputați socialiști au sesizat PG cu privire la activitatea lui Iurie Reniță în calitate de Ambasador al R. Moldova la București. Batrîncea și Novac susțineau că Reniță ar fi făcut contrabandă cu țigări. Procurorii au verificat informațiile și au stabilit că acestea nu corespund adevărului.Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
07.08.2020 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon nu a mers din ...

03.08.2020 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // Lukașenko va concura...

31.07.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Betonul rusesc al al...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md