00:30:09 13.08.2022
Stiri

Dmitri Medvedev, bătut de cahlă

Actualitate 26.06.2022 11:02 Vizualizări1760 Autor: Ziarul National
Dmitri Medvedev, bătut de cahlă


Trustia, elegii politikoase

Vladimir Jirinovski a dat ortul popii, dar cauza lui trăiește, preluată de președintele rus de unică folosință Dmitri Medvedev, care dorește să mai fie folosit o dată. Acum el exprimă gândurile și năzuințele cele mai indecente, din punct de vedere pravoslavnic (deși e greu să-ți imaginezi așa ceva), ale lui Putin.

După ce a prezis dispariția Ucrainei de pe mapamondul rusesc, Medvedev își aplică talentul de Casandră asupra planetei moldave. Coada la ușa UE e foarte lungă, decenii îi va lua republicuței molotovenești candidate să intre acolo. Moldavia dorește mai repede, iar calea cea mai scurtă e prin România, le explică Medvedev rușilor umflați în pene imperiale. De aceea, la ordinea zilei e construcția unei noi Românii Mari în vechile hotare, comentează el pentru TASS, fără să recunoască plagiatul și să citeze autorii, începând cu Băsescu.

Totuși să nu ne grăbim să-l înscriem pe vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse printre unioniști. El consideră Hora Unirii, dansată recent de deputații de pe ambele maluri ale Prutului, amuzantă, dar cu consecințe deloc vesele, preferând spețoperația de demilitarizare și denazificare a Ucrainei cu rachete Iskander și alte arme de distrugere în masă.

Occidentul îi interzice Rusiei să-i trateze pe ucraineni frățește, se opune nimicirii ucrainenilor, le acordă ajutor financiar și militar, provocând astfel aprofundarea conflictului ruso-ucrainean, dar se uită printre degete și aplică duble standarde în ce privește relația dintre românii moldoveni și moldovenii români, se lamentează Medvedev. Integratorii de la Bruxelles îi încurajează pe funcționarii de la București să refacă proiectul României Mari, anulat de armata roșie, se plânge pretendentul principal la succesiunea lui Putin, invidios pe români.

Acum stau și mă gândesc că nimeni nu reușește să descifreze enigma sufletului rus... Medvedev era considerat nu demult liberal, mai adecvat decât Putin, iar acum se comportă de parcă-i bătut de cahlă. De ce liderii rușiîi atacă pe cei care nu doresc să fie eliberați de Rusia și de ce majoritatea rușilor se împacă cu nimicirea popoarelor frățești? Doar nu-i posibil ca majoritatea să nu aibă suflet? Sau e posibil?

Al vostru carmalog, carmacgiu, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Monea 26.06.2022 15:16

Bolonca kremlinului sa învățat să latre.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md