03:29:50 04.06.2020
 
Stiri

Deputat „ACUM”, întrebat dacă va semna inițiativa lui Țîcu de a-l ancheta pe Dodon pentru „trădare de patrie”: „Pentru mine prioritare sunt alte chestiuni. Nu cred că trebuie să-i acordăm prea multă atenție”

Politică 18.10.2019 10:46 Vizualizări2350 Autor: Ziarul National
Deputat „ACUM”, întrebat dacă va semna inițiativa lui Țîcu de a-l ancheta pe Dodon pentru „trădare de patrie”: „Pentru mine prioritare sunt alte chestiuni. Nu cred că trebuie să-i acordăm prea multă atenție”


Deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Sergiu Litvinenco, cataloghează drept „aberații” acuzațiile fostului său coleg de bloc electoral, Octavian Țîcu, potrivit cărora deputații din „ACUM” ar fi fost amenințați cu excluderea din partid, dacă semnează inițiativa sa legislativă privind înființarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să-l cerceteze pe președintele Igor Dodon pentru „trădare de patrie”.

„Noi nici nu am discutat subiectul la fracțiune ca cineva să amenințe pe altcineva. (...) Nu am discutat. Credeți că... Nu discutăm despre acest... această persoană. În fracțiune, cel puțin, nu discutăm și nu cred că trebuie să-i acordăm prea multă atenție. Vor veni alegerile și domnul repectiv va vedea repercusiunile sau ce crede societatea despre deciziile lui. Își va vedea rezultatul și va fi în măsură să concluzioneze, sper eu, dacă a procedat corect sau nu atât pentru sine personal, cât și pentru societate, pornind de la acele promisiuni pe care le-a făcut atunci când era în cadrul Blocului ACUM”, a declarat astăzi la Parlament Litvinenco.

Întrebat dacă dânsul personal va susține inițiativa lui Țîcu de anchetare a lui Dodon, acesta a răspuns că pentru el „sunt prioritare alte chestiuni”.

„Eu susțin proiecte care sunt fundamentale pentru continuarea reformelor în R. Moldova”, a adăugat Litvinenco.

Deputatului i s-au amintit inclusiv declarațiile anterioare ale șefei sale de partid, Maia Sandu, care opta pentru tragerea la răspundere a lui Dodon.

„Este cu mult mai important să avem un procuror general independent care să-și îndeplinească atribuțiile și să-i pedepsească pe toți cei care au încălcat legea, indiferent de la care partid vin și de demnitatea publică pe care o dețin”, a mai spus Litvinenco.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md