13:01:06 23.09.2018
 
Stiri

DECLARAȚIE // „România nu finanţează oameni politici sau organizaţii de partid din R. Moldova. Sprijinul este îndreptat spre reforme”

Știri 12.06.2018 19:30 Vizualizări490 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „România nu finanţează oameni politici sau organizaţii de partid din R. Moldova. Sprijinul este îndreptat spre reforme” Pro TV

Ministrul de Externe de la București, Teodor Meleşcanu, a declarat luni că România nu finanţează nici oameni politici, nici organizaţii de partid sau alt tip de organizaţii din Republica Moldova, sprijinul fiind îndreptat spre instituţii şi spre reformele din acest stat, transmite Agerpres.

„Una dintre priorităţile pe care le avem pentru preşedinţia Consiliului Uniunii Europene se referă la consistenţa politicii UE în ceea ce priveşte parteneriatul estic şi, în mod evident, una dintre priorităţile noastre atunci când vorbim despre parteneriatul de Est este Republica Moldova. Nu am timp să vă înşir măcar câte eforturi s-au făcut, ce întâlniri şi de ce sprijin s-a bucurat întotdeauna Republica Moldova din partea noastră. (...)

În ceea ce priveşte finanţarea Republicii Moldova, România nu finanţează nici oameni politici, nici organizaţii de partid sau alt tip de organizaţii. Sprijinul nostru pentru Republica Moldova este îndreptat spre instituţii şi spre sprijinirea eforturilor pentru reformele din Moldova", a spus Meleşcanu, la „Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaţilor.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md