06:11:03 29.03.2020
 
Stiri

Declarația MISTERIOASĂ a lui Dodon. Acesta nu exclude RETRAGEREA definitivă din POLITICĂ. Șeful statului spune că ne aflăm acum într-o „BORTĂ”

Politică 21.02.2020 11:00 Vizualizări10527 Autor: Ziarul National
Declarația MISTERIOASĂ a lui Dodon. Acesta nu exclude RETRAGEREA definitivă din POLITICĂ. Șeful statului spune că ne aflăm acum într-o „BORTĂ”


Președintele Igor Dodon nu exclude că va abandona politica și se va ocupa cu altceva până la jubileul de 50 de ani. Declarația a fost făcută în contextul recentei aniversări a zilei sale de naștere.

„Cineva mă întreabă de realizările mele, lecțiile învățate… Primii 45 de ani sunt mai grei, iar ulterior e mai ușor pentru orice persoană. În acești ani mi-am îndeplinit obiectivele puse. Am o familie frumoasă, băieții care sunt alături de mine, o soție frumoasă, cea mai frumoasă primă doamnă din lume. Și realizările pe tărâm profesional sunt foarte bune. Am reușit să ridic un partid de la zero. Acum este cel mai puternic din R. Moldova, partid de guvernare. Lecțiile învățate? Au fost foarte multe. Cred că am schimbat multe în 4-5 ani. În ultimii trei ani, de când sunt președinte, m-am schimbat foarte mult. Atunci eram mai dur, dar acum sunt mai echilibrat. Și mă refer nu doar la politica externă echilibrată, dar și în abordări”, a declarat Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Acesta s-a referit și la planurile sale de viitor, fără să spună clar dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de președinte. Mai mult, Dodon nu exclude că se va retrage din viața politică.

„Pentru următorii cinci ani, până la ai mei 50 de ani… Evident că îmi doresc să aibă succese copiii mei. Cel mare va merge la studii… În domeniul politic, dacă mă voi ocupa de politică în următorii cinci ani, cred că obiectivul de bază este ca oamenii să trăiască mai bine. Asta se poate de făcut, dacă va fi o anumită stabilitate. Sunt convins că în următorii cinci ani ieșim din gaură, din borta care ne aflăm de mult timp. Îmi doresc ca în următorii cinci ani să fie rezolvată problema transnistreană. Sper ca la 50 de ani, atunci când voi da un interviu, poate din altă postură, vom vorbi, poate, de o țară unificată”, a conchis Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

mizerie 21.02.2020 11:29

tot tiganul se lauda pe sine

violet 22.02.2020 06:35

Interesant,fiul lui la studii va merge in Rusia,sau poate in Tiraspol,sau va rămâne în statul așa visat unificat? Sunt sigură că va merge in Europa de care ne tine departe acest președinte!

ion 23.02.2020 22:54

Nimic misterios, după ce te relaxezi pe insulele Seychelles, și în alte destinații selecte, Moldova iți pare o bortă.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

20.03.2020 09:08 Ziarul National Nicolae Negru // Spălarea și stropșea...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md