07:12:55 17.08.2018
 
Stiri

DECLARAȚIE // Acest candidat îl va avea în grijă și pe Andrei Năstase, și pe Maia Sandu, vom avea grijă și de Ghimpu, și de domnul primar Chirtoacă

Știri 11.04.2018 14:35 Vizualizări917 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // Acest candidat îl va avea în grijă și pe Andrei Năstase, și pe Maia Sandu, vom avea grijă și de Ghimpu, și de domnul primar Chirtoacă

Un primar, fie el și unionist, este unul care trebuie să unească, iar cuvintele de ordine de care trebuie să se conducă sunt interesele oamenilor, susține fostul președinte al României, Traian Băsescu, și fost primar al Bucureștiului timp de două mandate.

Băsescu a declarat astăzi, la evenimentul de lansare a candidatului Partidului Unității Naționale la Primăria Chișinău, Constantin Codreanu, că cea mai puternică recunoaștere pentru un primar este atunci când aceasta „vine din partea celor care nu l-au votat”.

„Un primar, fie el și unionist, este unul care trebuie să unească, nu numai pe unioniști. Îl vom avea în grijă și pe Andrei Năstase, pe Maia Sandu, vom avea grijă și de Ghimpu (liderul liberalilor - n.r.), și de domnul primar Chirtoacă... Vom avea grijă de toți”, a spus Traian Băsescu.

Fostul președinte al României i-a îndemnat și pe locuitorii proeuropeni ai Chișinăului să-și dea votul, pe 20 mai, pentru Constantin Codreanu, fiindcă „cei care susțin proeuropenismul, susțin și proromânismul”.

„Uitați-vă pe hartă: cum poate R. Moldova să treacă în Europa, dacă nu prin România”, a afirmat Traian Băsescu.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Pumnal 11.04.2018 15:53

Cum a zis Diacov Basescu ii pupa in cur pe toti , Ghimpu Chirtoaca, Nastase , Maia.

Daniela 11.04.2018 16:17

Năstase nu are nici o șansă, e un candidat slab și ratat și în general eu cred că capitala nu are nevoied e o nouă luptă politică și geopolitică, capitala are nevoie de un gospodar, de un manager de calitate care să muncească pentru oraș și oameni, da nu pentru un partid politic !

Vadim 11.04.2018 17:57

Între Maia Sandu și Năstase nu poate fi vorba de unitate, deoarece Năstase și-a înaintat candidatura vără consultări prealabile, iar Maia chiar dacă a declarat că-l susține, cum rămîne cu înaintarea lui Tofilat, care este un apropiat al PAS, la cursa pentru primărie?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
13.08.2018 09:30 Nicolae Negru Împotriva tragediilor anacronice

10.08.2018 09:27 Nicolae Negru Oligarho-unioniștii, oligarho-europen...

06.08.2018 09:30 Nicolae Negru Unor colegi

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md