00:50:50 24.06.2024
Stiri

De ce Florin Piersic și fiul său nu-și mai vorbesc de 20 de ani. De la ce s-a produs RUPTURA: „Au fost momente bruște"

Actualitate 10.05.2024 17:30 Vizualizări1553 Autor: ZiarulNational
De ce Florin Piersic și fiul său nu-și mai vorbesc de 20 de ani. De la ce s-a produs RUPTURA: „Au fost momente bruște


De 20 de ani nu-și mai vorbesc Florin Piersic și fiul său, decât foarte rar. Florin Piersic jr. a elucidat misterul într-un interviu recent, acordat la TV.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă. Și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a afirmat Florin Piersic jr. în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Totuși, Florin Piersic jr. spune că și-a iertat tatăl și vrea să își amintească momentele frumoase dintre ei, chiar dacă îi este încă destul de dificil să înțeleagă gestul tatălui său.

„Asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam. E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a mai precizat Florin Piersic jr.

Deși Florin Piersic jr. susține că relația dintre el și tatăl său e defectuoasă, maestrul susține că-și iubește foarte mult fiul.

„M-am bucurat de fiecare dată când a apărut, am fost și la spectacolele lui. Eu am avut întotdeauna o mare simpatie și dragoste pentru el pentru că am simțit că el este foarte dăruit pentru meseria asta. Nu e nicio suferință, cum să nu am relație cu el. Dar cum să nu am eu cu el? Pentru mine, el e un actor extraordinar de talentat, de bun și știe mult. Am fost tatăl lui întotdeauna, eu simțeam nevoia să fiu aproape de ei chiar dacă eram despărțit de Tatiana. Aveam pentru ea un sentiment cu totul și cu totul special. Iar el era băiatul meu și așa a rămas și așa va rămâne toată viața mea, Florin Piersic jr”, a spus Florin Piersic despre relația cu fiul său.

Florin Piersic se află pe patul de spital, la București. Fiul este acum la Bacău, cel mai probabil pentru onorarea unor contracte artistice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md