17:37:07 21.02.2024
Stiri

Cum te ajută periajul uscat să ai o piele perfectă. Învaţă să-l faci corect

Știri 08.04.2015 11:16 Vizualizări4062 Autor: Ziarul National


Cum te ajută periajul uscat să ai o piele perfectă. Învaţă să-l faci corect sursa: eva.ro

Pielea este una dintre principalele căi de eliminare a toxinelor din organism. Iar eliberarea porilor şi îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii sunt obligatorii pentru ca toxinele să fie îndepărtate cu uşurinţă.

Periajul uscat al pielii, realizat înainte de baie cu o perie specială, pe întreaga suprafaţă a corpului, stimulează potrivit eva.ro, circulaţia sanguină şi pe cea limfatică, ceea ce contribuie la eliminarea toxinelor şi oxigenarea intensă a ţesuturilor.

De asemenea, îndepărtează celulele moarte acumulate la suprafaţa pielii, eliberează porii, prevenind printre altele şi apariţia coşurilor sau punctelor negre.

Foloseşte o perie cu fire naturale

Perii naturali realizează o exfoliere delicată, fără să zgârie pielea sau să provoace alergii, aşa cum este posibil în cazul celor din materiale sintetice precum nailonul.

Masează corect

Realizează periajul uscat al pielii în fiecare zi, înainte de a intra la duş, pe întreg corpul. Începe cu picioarele şi urcă treptat, cu mişcări de jos în sus, către abdomen. Periază apoi folosind mişcări circulare, dar fără să apeşi prea tare.

În fiecare zi

Pentru că este o metodă sigură de exfoliere, spre deosebire de scruburi şi folosirea produselor abrazive care pot afecta pielea, periajul uscat poate fi realizat în fiecare zi, înainte de baie sau chiar de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Periază timp de trei-cinci minute şi ai grijă să acoperi toată suprafaţa corpului, inclusiv spatele.

Curăţă peria

Este foarte important să cureţi peria pentru masaj cel puţin o dată pe săptămână pentru a evita acumularea celulelor moarte şi dezvoltarea bacteriilor care apoi ar putea fi transferate pe pielea ta. Spală peria cu apă caldă şi săpun, apoi las-o la uscat într-un loc curat.

Periajul uscat al tenului

Pentru pielea sensibilă a feţei ai nevoie de o perie specială, cu fire mai moi şi mai subţiri comparativ cu cele pentru corp. Masează-ţi tenul o dată pe zi, realizând delicat mişcări circulare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md