22:24:43 23.01.2020
 
Stiri

Cu rușii, împotriva americanilor, „politica externă echilibrată” a lui Dodon: Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, s-a dus la Moscova să pună la cale o „strategie” împotriva „implicării SUA în treburile interne ale altor țări”

Politică 12.12.2019 09:46 Vizualizări2440 Autor: Ziarul National
Cu rușii, împotriva americanilor, „politica externă echilibrată” a lui Dodon: Ministrul Apărării, Victor Gaiciuc, s-a dus la Moscova să pună la cale o „strategie” împotriva „implicării SUA în treburile interne ale altor țări”


Ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, a participat, pe 20 noiembrie curent, la o reuniune a secretarilor Consiliilor de Securitate din CSI, desfășurată la Moscova, prezidată de șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nicolai Patrușev.

Gaiciuc a plecat în secret la Moscova, la câteva zile după ce a fost numit ministru al Apărării, fără să anunțe public această vizită.

La reuniunea de la Moscova a fost glorificat trecutul sovietic al statelor CSI și s-a discutat inclusiv despre o strategie împotriva „amestecului SUA în treburile interne ale altor state”, arată un comunicat de presă al Consiliului de Secruitate de la Moscova.

Patrușev a insistat ca reprezentanții statelor CSI să elaboreze „abordări comune pentru soluționarea problemelor existente și asigurarea securității” în spațiul ex-sovietic.

Aceeași sursă mai precizează că Patrușev a acordat „o atenție deosebită celebrării, în anul 2020, celei de-a 75-a aniversări a victoriei în marele război pentru apărarea patriei”.

„Această dată memorabilă va fi sărbătorită la scară largă în țările CSI, precum și în alte state în care onorează memoria soldaților - taților și bunicilor care au învins fascismul și au apărat independența țărilor noastre”, a precizat oficialul rus.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.01.2020 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Exemplul lui Plahotn...

17.01.2020 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dilema lui Dodon în ...

15.01.2020 11:30 Ziarul National Victor Chirilă // Opriți-l pe șahmati...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova are nevoie de mai multe aeroporturi internaționale, inclusiv la Sud și la Nord, așa cum propune președintele Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md