23:11:43 22.05.2024
Stiri

Crimă ÎNGROZITOARE săvârșită de un PREOT din Rusia. Acesta și-a ucis soția, după care a tăiat-o în bucăți. Copiii au găsit capul mamei lor în frigider

Actualitate 01.11.2023 15:14 Vizualizări1926 Autor: Ziarul National
Crimă ÎNGROZITOARE săvârșită de un PREOT din Rusia. Acesta și-a ucis soția, după care a tăiat-o în bucăți. Copiii au găsit capul mamei lor în frigider


Mihail Zubarev, un preot al Bisericii Sf. Ioan din Nijnekamsk - Tatarstan, și-a ucis și și-a dezmembrat soția cu brutalitate, scrie canalul rusesc de Telegram „Mash”.

Preotul și-a ucis soția Victoria, apoi a dezmembrat-o și a ascuns capul femeii într-un frigider, unde a fost găsit de copiii lor. Poliția spune că este vorba de o crimă din cauza geloziei.

Doi copii care au rămas fără mamă - un băiat de 17 ani și o fată de 8 ani. Aceștia se află în spital, primind ajutor psihologic. Nimeni nu a observat nimic neobișnuit în cazul acestei familii.

Publicația mai precizează că Zubarev a ascuns faptul că a fost înregistrat într-un spital psihiatric în timp ce se muta din regiunea Murmansk în Tatarstan. De asemenea, potrivit șefului serviciului de presă al Episcopiei Chistopol, Marina Șmelova, bărbatul nu mai slujește în biserică din 17 octombrie - conducerea i-a interzis din cauza plângerilor enoriașilor.

Motivul interzicerii a fost atitudinea neglijentă față de darurile sfinte și încălcarea sacramentului serviciilor divine. Toate postările care îl menționează pe preotul Zubarev de pe site-ul Episcopiei Chistopol sunt în prezent șterse.

Amintim că șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, a cerut rușilor să intre în război împotriva Ucrainei. Potrivit acestuia, Rusia se confruntă cu sarcina de a ieși învingătoare din lupta pe care „forțele răului” au dezlănțuit-o împotriva ei. El a afirmat că Federația Rusă are nevoie de mobilizarea tuturor forțelor, inclusiv a forțelor militare, politice și ecleziastice.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md