04:32:43 16.04.2024
Stiri

Continuă HAOSUL cu zborurile anulate de „Air Moldova”. Operatorul a prelungit sistarea zborurilor până la 16 iunie 2023 și se arată nemulțumit că cetățenii își cer banii înapoi: „Nu dublați solicitările expediate anterior”

Actualitate 23.05.2023 10:39 Vizualizări1130 Autor: Ziarul National
Continuă HAOSUL cu zborurile anulate de „Air Moldova”. Operatorul a prelungit sistarea zborurilor până la 16 iunie 2023 și se arată nemulțumit că cetățenii își cer banii înapoi: „Nu dublați solicitările expediate anterior” Facebook


Compania „Air Moldova” anunță că a prelungit sistarea zborurilor până pe 16 iunie 2023.

Pasagerii ai căror zboruri au fost anulate au primit o notificare despre anulare pe adresa de email, care a fost introdusă la procurarea biletului.

„În acest caz, pasagerul poate solicita rambursarea integrală a costului biletului, urmând instrucțiunile primite pe adresa email. Stimați pasageri, la dresa companiei este expediat, constant, un număr considerabil de solicitări. Compania aeriană „Air Moldova” regretă incomoditățile create, dar vă asigură că toate solicitările dumneavoastră sunt în procesare. Vă rugăm să nu dublați solicitările expediate anterior”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Potrivit „Air Moldova”, din cauza suprasolicitării, procesarea scrisorilor durează mai mult timp decât de obicei.

„În același timp, vă asigurăm că absolut toate solicitările vor avea un răspuns și cazul fiecărui pasager va fi soluționat. Compania aeriană „Air Moldova” continuă să parcurgă etapele procesului de restructurare și va reveni cu informații despre activitatea desfășurată”, subliniază compania.

Amintim că „Air Moldova” a anunțat pe 2 mai curent despre inițierea restructurării accelerate a companiei, cu scopul evitării falimentului companiei.

CITIȚI și Criza zborurilor, creată după falimentarea „Air Moldova” și retragerea „Wizz Air”, va fi rezolvată în luna iulie, promite premierul Recean

„Procedura de restructurare este soluția identificată de companie, care ar permite investiții externe. Investitorii sunt gata să investească în „Air Moldova” în jur de 50 de milioane de dolari. Aceste investiții ar permite soluționarea problemelor financiare ale companieiși suplinirea flotei proprii. Investițiile în companie nu pot fi realizate fără procedura de restructurare accelerată din cauza riscului sporit a unui atac din partea creditorilor existenți”, au explicat factorii de decizie de la „Air Moldova”.

Menționăm că președinta R. Moldova, Maia Sandu, a declarat la finele săptămânii trecute că în prezent Guvernul discută cu mai multe companii aeriene pentru creșterea, în următoarele trei-patru săptămâni, a numărului de zboruri în și din R. Moldova.

„O problemă a fost faptul că până acum Aeroportul a fost în mâinile grupării Șor, care nu a fost interesată să creeze condiții pentru ca alte companii să vină în R. Moldova. Acum administrarea aeroportului a revenit în mâinile statului și s-au început negocierile cu potențiale companii. Guvernul discută cu mai multe companii și sperăm că în următoarele trei-patru săptămâni să reușim să creștem numărul de zboruri”, a declarat președinta Maia Sandu în cadrul emisiunii „Bună Seara” de la postul public de televiziune.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md