11:56:06 04.12.2023
Stiri

Concert-MANIFEST la Chișinău, în ajunul Zilei României: „Să întindem HORA MARE”, cu artiști de pe ambele maluri ale Prutului

Actualitate 21.11.2023 13:11 Vizualizări1298 Autor: Ziarul National
Concert-MANIFEST la Chișinău, în ajunul Zilei României: „Să întindem HORA MARE”, cu artiști de pe ambele maluri ale Prutului


Artiști de pe ambele maluri ale Prutului vor evolua, pe 30 noiembrie curent, la Chișinău în cadrul concertului-manifest „Să întindem hora mare”.

Evenimentul, organizat în ajunul Zilei Naționale a României, va începe la ora 18.00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”.

Pe scenă vor urca artiștii Cornelia și Lupu Rednic, Adriana Ochișanu, Cornelia Ștefpneț, Cristina Scarlat, Mariana Colța, Iulian Corochi, Paula Pașca, Ionuț Guver, Victorița Lăcătușu, Robert Târnăveanu, Angelica Flutur.

De asemenea, publicul va avea ocazia să admire Ansamblul de cântece și dansuri populare „Fluieraș”, condus de Edgar și Marcel Ștefăneț, coregraf Iurie Bivol, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, manager Iuliana Maria Draoș, dar și Ansamblul Folcloric „Romanița”, conducător artistic Mihai Semenică.

„Vă invităm la o sărbătoare a neamului, cu tradiții, muzică, dans și voie bună. Vă invităm la un eveniment de suflet, cu muzică, dans, valori și obiceiuri prețioase ale neamului”, este invitația lansată de OCI „Moldova-Concert”, organizatoarea evenimentului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md