04:31:01 03.03.2024
Stiri

Ce CANDIDAȚI ELECTORALI din R. Moldova au tras o FUGĂ până la Moscova?

Politică 13.10.2014 11:47 Vizualizări3231 Autor: Raisa Lozinschi
Ce CANDIDAȚI ELECTORALI din R. Moldova au tras o FUGĂ până la Moscova?


Cel puțin trei candidați electorali din R. Moldova au zburat la finele săptămânii trecute în capitala Federației Ruse.

Bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, împreună cu președintele social-democraților, Victor Șelin, au urcat în avion duminică dimineață ca să ajungă la Moscova. Formuzal a fost întrebat de jurnaliștii care mergeau la meciul de fotbal Rusia – R. Moldova dacă are și dânsul aceeași destinație. Bașcanul însă a spus că, la Moscova, îl așteaptă „treburi”, „întâlniri” și numai dacă va reuși o să meargă și la meci.

Menționăm că Mihail Formuzal este al doilea pe lista electorală a Blocului „Alegerea Moldovei – Uniunea Vamală” prezentată la Comisia Electorală Centrală pentru alegerile din 30 noiembrie curent, iar Șelin - cap de listă.

Un alt candidat electoral din R. Moldova cu „întâlniri” la Moscova este proaspătul comunist exclus din rândurile partidului pentru faptul că figurează pe lista electorală a Partidului „Patria”, Grigore Petrenco. Cu puțin timp înainte de a se revolta, ieri, pe Facebook că a fost exclus din PCRM „în lipsa sa”, Petrenco a fost văzut la Moscova, ieșind din Hotelul „Avialux” și urcând în mașina de mai jos.

Menționăm că cei doi politicieni din R. Moldova sunt cunoscuți pentru pozițiile lor prorusești și planificarea unor acțiuni menite să destabilizeze situația în R. Moldova după semnarea Acordului de Asociere cu UE.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Spețoperația hibridă...

26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md