01:47:57 24.01.2021
 
Stiri

Cauză PENALĂ care vizează scurgerile de informații de la audierea lui Platon: „Procuratura va depune toate eforturile pentru investigarea dosarelor privind devalizarea sistemului bancar, indiferent de tentativele de a zădărnici acest proces”

Actualitate 29.05.2020 19:12 Vizualizări1644 Autor: Ziarul National
Cauză PENALĂ care vizează scurgerile de informații de la audierea lui Platon: „Procuratura va depune toate eforturile pentru investigarea dosarelor privind devalizarea sistemului bancar, indiferent de tentativele de a zădărnici acest proces”


Procuratura Generală (PG) anunță că a inițiat o cauză penală pe faptul divulgării datelor urmăririi penale și amestecul în înfăptuirea urmăririi penale, după ce în presă au fost strecurate secvențe video de la audierile deținutului Veaceslav Platon.

Procuratura precizează că imaginile video sunt din cadrul audierii lui Veaceslav Platon în dosarul penal preluat de la DIICOT România, în care este vizat cetățeanul Vladimir Plahotniuc.

CITIȚI și VIDEO // Scurgeri de informații de la INTEROGATORIUL lui Platon. Procurorul general Stoianoglo apare în video: „Salut, Veaceslav”

„Prin ordonanța procurorului general, Alexandr Stoianoglo, investigațiile au fost puse în sarcina unui grup de urmărire penală care urmează să stabilească toate circumstanțele divulgării informațiilor și actelor procesuale din dosar, în vederea amestecului la efectuarea urmăririi penale. În paralel, conform Legii cu privire la Procuratură, a fost demarat și un control de serviciu pentru stabilirea circumstanțelor scurgerii în presă a materialelor cu caracter procesual penal, divulgate contrar intereselor urmăririi penale și neconform procedurilor legale”, cităm din comunicatul PG.

CITIȚI și VIDEO // O nouă scurgere de informații de la discuția lui Platon cu procurorii, inclusiv cu Stoianoglo. Veaceslav Platon sugerează că va lăsa Banca Transilvania fără ACȚIUNI. Procurorul general: „Slava, eto po banditski”

Instituția condusă de Stoianoglo dă asigurări că „va continua să depună toate eforturile pentru investigarea obiectivă a dosarelor vizând devalizarea sistemului bancar, indiferent de tentativele unora de a zădărnici acest proces ireversibil”.Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Mircea Bravo 29.05.2020 20:41

Niste risuri rusesti, o fac pe stapinii Moldovei... Patimiti pe naiba.

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

18.01.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Eroarea trumpiștilor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md