21:56:15 29.05.2023
Stiri

Campionatul A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor, și-a desemnat laureații

Actualitate 20.03.2023 15:14 Vizualizări1855 Autor: Ziarul National
Campionatul A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor, și-a desemnat laureații


Formația MAIB și-a adjudecat titlul suprem al Campionatului A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor. Turneul s-a desfășurat sub egida organizației Liga Futsal și a Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.).

Derularea competițională a început în toamna anului 2022, încheindu-se săptămâna trecută cu festivitatea de premiere a laureaților. Astfel, echipa MAIB, cu 33 de puncte în palmares, a devenit învingătoarea primei ediții de Campionat, pe locul 2 premiant s-a clasat lotul celor de la Luceafărul Puhăceni (30 p.), pe poziția a treia situându-se clubul din capitală BDS (24 p.).

Echipa campioană și premianții turneului au intrat în posesia de Diplome comemorative și cadouri oferite de organizatori, precum și de partenerul general al turneului – Asociația A.S.I.C.S.

„Asociația A.S.I.C.S. sprijină sportul profesionist și cel de amatori, așa că suntem bucuroși să fim partenerii acestui proiect. În afară de suportul acordat în vederea desfășurării Campionatului, am instituit pentru echipele premiante un fond de premiere cu o valoare totală de 50 de mii de lei”, a specificat președintele Consiliului A.S.I.C.S., Alexandru Gîscă.

De remarcat că golgeter al turneului a devenit Igor Nartea (MAIB), iar titlul de cel mai bun portar i-a revenit coechipierului său Vladimir Shram. De asemenea, cel mai bun jucător al Campionatului a fost desemnat Andrei Stegarev (Luceafărul Puhăceni), iar coechipierul său Danu Bîrca s-a impus la nominalizarea Cel mai bun tânăr jucător.

„Am desfășurat la cel mai înalt nivel acest prim turneu de futsal destinat amatorilor. Suntem hotărâți să continuăm în aceeași manieră, căci există un interes nedisimulat față de participarea la asemenea competiții nu doar din partea maturilor, ci și a copiilor. Ne-am propus obiective concrete spre realizare, pe care sperăm să le obținem cu ajutorul partenerilor noștri”, a punctat președintele Liga Futsal, Dumitru Tuliuliuc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md