01:11:26 15.06.2024
Stiri

Campionatul A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor, și-a desemnat laureații

Actualitate 20.03.2023 15:14 Vizualizări2541 Autor: Ziarul National
Campionatul A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor, și-a desemnat laureații


Formația MAIB și-a adjudecat titlul suprem al Campionatului A.S.I.C.S. de futsal, destinat amatorilor. Turneul s-a desfășurat sub egida organizației Liga Futsal și a Asociației pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.).

Derularea competițională a început în toamna anului 2022, încheindu-se săptămâna trecută cu festivitatea de premiere a laureaților. Astfel, echipa MAIB, cu 33 de puncte în palmares, a devenit învingătoarea primei ediții de Campionat, pe locul 2 premiant s-a clasat lotul celor de la Luceafărul Puhăceni (30 p.), pe poziția a treia situându-se clubul din capitală BDS (24 p.).

Echipa campioană și premianții turneului au intrat în posesia de Diplome comemorative și cadouri oferite de organizatori, precum și de partenerul general al turneului – Asociația A.S.I.C.S.

„Asociația A.S.I.C.S. sprijină sportul profesionist și cel de amatori, așa că suntem bucuroși să fim partenerii acestui proiect. În afară de suportul acordat în vederea desfășurării Campionatului, am instituit pentru echipele premiante un fond de premiere cu o valoare totală de 50 de mii de lei”, a specificat președintele Consiliului A.S.I.C.S., Alexandru Gîscă.

De remarcat că golgeter al turneului a devenit Igor Nartea (MAIB), iar titlul de cel mai bun portar i-a revenit coechipierului său Vladimir Shram. De asemenea, cel mai bun jucător al Campionatului a fost desemnat Andrei Stegarev (Luceafărul Puhăceni), iar coechipierul său Danu Bîrca s-a impus la nominalizarea Cel mai bun tânăr jucător.

„Am desfășurat la cel mai înalt nivel acest prim turneu de futsal destinat amatorilor. Suntem hotărâți să continuăm în aceeași manieră, căci există un interes nedisimulat față de participarea la asemenea competiții nu doar din partea maturilor, ci și a copiilor. Ne-am propus obiective concrete spre realizare, pe care sperăm să le obținem cu ajutorul partenerilor noștri”, a punctat președintele Liga Futsal, Dumitru Tuliuliuc.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md