03:01:14 25.07.2024
Stiri

Anunț pentru cetățenii R. Moldova: Vreți să vizitați GRATUIT România în această vară? Iată OFERTA potrivită

Știri 14.07.2016 12:58 Vizualizări28649 Autor: Ziarul National
Anunț pentru cetățenii R. Moldova: Vreți să vizitați GRATUIT România în această vară? Iată OFERTA potrivită Facebook // George Simion


De la Marea Neagră la Munții Carpați și Delta Dunării, zeci de destinații turistice îi așteaptă vara aceasta pe basarabenii care nu au mai văzut România! Cazarea, accesul la obiectivele turistice și o masă pe zi sunt oferite gratuit de către organizatorii de la Platforma Unionistă „Acțiunea 2012”.

În această vară, 100 000 de basarabeni pot beneficia de programul național de cunoaștere a României „Cunoaște-ți țara!”.

Primele locații unde puteți merge în luna iulie sunt: Galațiul și Dunărea, Bucureștiul și Valea Prahovei, Mănăstirea Putna din Suceava și Botoșaniul, precum și Clujul cu întreg Ardealul. Programul este subvenționat de către partenerii organizațiilor unioniste și este accesibil tuturor cetățenilor Republicii Moldova, indiferent de etnie sau vârstă.

Aceasta este cea mai amplă campanie de cunoaștere reciprocă a realităților sociale și culturale din România și Republica Moldova, se va desfășura în perioada iulie-august și va viza experiența directă a cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Organizatorii își doresc ca în urma excursiilor de trei zile prin România să aibă loc o corectă informare, iar convingerile formate de propaganda antiromânească să fie răsturnate decisiv.

„Deși pe mine m-au scos afară din R. Moldova acum un an, nu pot opri procesul de cunoaștere reciprocă și toate acțiunile noastre. Îi așteptăm pe toți din R. Moldova să ne fie oaspeți în România timp de trei zile și să-și cunoască țara, așa cum este ea de la Nistru până la Tisa. Veniți la Cluj, Galați, București sau Suceava și veți vedea România frumoasă! Veniți acasă, fraților!”, îndeamnă George Simion, președintele „Acțiunii 2012”.

Primul grup va porni spre Timișoara joi, 14 iulie, la ora 20:00, în drum spre Banat vizitând Alba Iulia, Brașovul, Sibiul și Hunedoara.

De mâine, în fiecare zi vor pleca autocare spre Mănăstirea Putna, Galați (Dunăre), București și Valea Prahovei, Transfăgărășanul și Cluj-Napoca.

Cei care doresc să ajungă în locațiile respective pot merge cu transportul propriu sau pot să se înscrie la autocarele special pregătite în cadrul programului. Înscrierile se fac pe siteul www.basarabia-acasa.ro sau la numerele de telefon 0 799 92 242; 0 799 92 298; 0 799 92 292.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md