07:19:40 20.06.2019
 
Stiri

ANUNȚ de la Ambasada României la Chișinău: Cetățenii români din R. Moldova vor putea participa la REFERENDUMUL din România, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie curent

Știri 25.09.2018 11:40 Vizualizări660 Autor: Ziarul National
ANUNȚ de la Ambasada României la Chișinău: Cetățenii români din R. Moldova vor putea participa la REFERENDUMUL din România, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie curent

Referendumul pentru revizuirea Constituției României va avea loc pe 6 - 7 octombrie curent, între orele 7.00 și 21.00, iar la plebiscit pot participa și românii din R. Moldova.

Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", care stipulează inclusiv faptul că „familia se intemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”, întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă cu „DA” sau „NU”.

Ambasada României în Republica Moldova anunță că lista și adresele secțiilor de votare în Republica Moldova vor fi publicate în cursul acestei săptămâni.

Misiunea diplomatică recomandă cetăţenilor români care se vor afla pe teritoriul Republicii Moldova la datele la care se va desfășura referendumul pentru revizuirea Constituției României să se asigure că deţin documente de identitate valabile, condiţie absolut necesară pentru exercitarea dreptului la vot.

Totodată, Ambasada României recomandă cetăţenilor români aflați pe teritoriul Republicii Moldova care şi-au pierdut documentele sau cărora le-au expirat documentele să solicite din timp preschimbarea acestora.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2019 16:00 Ziarul National Victor Chirilă // Despre victorie, cu...

17.06.2019 09:23 Nicolae Negru Fantoma lui Plahotniuc

14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md