06:40:40 17.06.2024
Stiri

Ansamblul „JOC” se detașează de dansatorii care s-au prins în horă cu fugarul Ilan Șor la Sankt-Petersburg: „Au fost în concediu din cont propriu”

Actualitate 11.06.2024 13:13 Vizualizări1117 Autor: Ziarul National
Ansamblul „JOC” se detașează de dansatorii care s-au prins în horă cu fugarul Ilan Șor la Sankt-Petersburg: „Au fost în concediu din cont propriu”


Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „JOC” nu a participat la evenimentul din Sankt-Petersburg, iar dansatorii săi, care s-au prins în horă cu fugarul Ilan Șor, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul care vizează frauda bancară, erau „în concediu din cont propriu”.

Administrația ansamblului cere ca imaginea „JOC”-ului să nu fie „ponegrită” din cauza acestui „incident”.

„La adresa instituției nu a venit nicio solicitare privind delegarea membrilor colectivului său sau a ansamblului în întregime pentru participare la vreo prestație artistică în Federația Rusă. Respectiv, Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare JOC nu a participat la evenimentul din Sankt-Petersburg. Dansatorii vizați de presă au fost, în perioada respectivă, în concediu din cont propriu”, arată conducerea „JOC”-ului.

Potrivit aceleiași surse, colectivul format din peste 80 de artiști au fost implicați, în timp ce colegii lor dansau pentru Șor, în repetiții intense pentru spectacolul „Drăgaica - zeița sânzâienelor”, care va avea loc pe 22 și 23 iunie la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

„Solicităm respectuos să nu fie ponegrită imaginea și numele Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC și să nu se interpreteze eronat informațiile neconfirmate de conducerea oficială a colectivului. Instituția își rezervă dreptul de a apela la instanțele de judecată în cazul difuzării unor afirmații nefondate privind participarea Ansamblului Național Academic de Dansuri Populare JOC la evenimentul în cauză”, cităm din comunicatul „JOC”-ului.


Stiri relevante
16.06.2024 10:22 662 Mașa și Medvedev

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

08.06.2024 14:24 Ziarul National Nicolae Enciu // 80 de ani de la deba...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md