20:15:28 26.07.2021
 
Stiri

Anatol Șalaru: „Politicienii din arcul guvernamental încep sa-l depășească și pe Plahotniuc la capitolul ipocrizie și fariseism. Ce se mai aude cu anchetarea cumătrului care a asigurat vizita lui Șoigu? S-a pus din nou batista pe țambal?”

Partide/Comunicate 06.09.2019 11:45 Vizualizări2341 Autor: Ziarul National


Anatol Șalaru: „Politicienii din arcul guvernamental încep sa-l depășească și pe Plahotniuc la capitolul ipocrizie și fariseism. Ce se mai aude cu anchetarea cumătrului care a asigurat vizita lui Șoigu? S-a pus din nou batista pe țambal?” facebook

„Politicienii din arcul guvernamental încep sa-l depășească și pe Plahotniuc la capitolul ipocrizie și fariseism. Afirmația lui Andrei Năstase conform căreia R. Moldova este sortită eșecului, dacă Chișinăul va fi câștigat de către socialiști, este culmea ipocriziei”, este de părere președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru.

Politicianul întreabă dacă cedarea către Dodon a Curții Constituționale, a Procuraturii și CNA-ului, a sectorului de securitate nu a sortit eșecului R. Moldova?

Citește și: VIDEO // Năstase, care guvernează republica alături de PSRM: „Dacă socialiștii vor câștiga și capitala, R. Moldova nu are viitor, este sortită eșecului”

„Alianța făcută de Kozak, proiectele de federalizare vânturate de Dodon prin cancelariile europene nu sortesc eșecului R. Moldova? R. Moldova a fost sortită eșecului atunci când au făcut alianța cu Igor Dodon și PSRM. A spune azi că R. Moldova este sortită eșecului, dacă vin socialiștii în fruntea Chișinăului, este o agresiune la adresa bunului-simț și a inteligenței cetățenilor din Chișinău”, scrie Șalaru pe Facebook.

Potrivit acestuia, indiferent dacă va ieși Năstase sau Ceban primar al Chișinăului, va fi aceeași „victorie a socialiștilor”.

„Retorica electorală antisocialistă a lui Năstase, în timp ce este în alianță cu socialiștii și votează la APCE pentru Rusia, este incalificabilă moral. Pentru Chișinău, nici Năstase și nici Ceban nu sunt o soluție, pentru că amândoi sunt parteneri și în umbra lor este Kozak... sau Șoigu, căruia Năstase i-a asigurat vizita, folosind resursele MAI-ului. Apropo de ipocrizie, ce se mai aude cu anchetarea cumătrului care a asigurat vizita lui Șoigu? S-a pus din nou batista pe țambal?”, a întrebat Șalaru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Polilogu 19.09.2019 23:54

In stilul lui caracteristic direct , Șalaru pune degetul exact pe rană ! Se vede clar că omul nu se joacă de-a democratia !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md