21:42:15 28.09.2020
 
Stiri

Ambasada României în R. Moldova invită doritorii să participe la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni, care va avea loc la Complexul „VATRA”

Știri 06.09.2019 12:19 Vizualizări1407 Autor: Ziarul National
Ambasada României în R. Moldova invită doritorii să participe la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni, care va avea loc la Complexul „VATRA”


Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni va avea loc în zilele de 14 și 15 septembrie 2019, la Complexul etno-cultural „VATRA” din Republica Moldova.

Ambasada României la Chișinău, care a sprijinit instituțional organizarea acestui eveniment, promovând această inițiativă salutară la nivelul Consiliilor Județene din România și prin dialogul purtat cu autoritățile centrale din Republica Moldova, invită toți doritorii să vină la festival.

„La această ediție, vor participa peste 150 de ansambluri etno-folclorice și artiști renumiți din întreg spațiul românesc. Evenimentul din acest an se dorește o continuare a „Centenar Fest”, organizat anul trecut, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Prezența masivă la spectacolele organizate și succesul răsunător de care s-a bucurat Festivalul au convins în privința necesității continuării acestui proiect cultural deosebit”, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei României.

CITIȚI și „Frați români, avem nevoie de sprijinul vostru!”: Invitație pentru a participa la Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni, pe 14 - 15 septembrie curent, la Complexul etno-cultural „VATRA” din R. Moldova

Anterior, organizatorii au anunțat că Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni va transforma platoul Complexului „VATRA” într-un spectacol cultural plin de obiceiuri, port popular și folclor, care sunt comori inestimabile, ce definesc poporul românesc.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md