10:15:31 22.07.2024
Stiri

Adrian Mutu, imagini rare alături de familie în vacanța din Republica Dominicană. Cum arată cei patru copii ai fotbalistului din cele trei căsătorii ale sale

Actualitate 11.06.2024 16:28 Vizualizări1759 Autor: Ziarul National
Adrian Mutu, imagini rare alături de familie în vacanța din Republica Dominicană. Cum arată cei patru copii ai fotbalistului din cele trei căsătorii ale sale


Adrian Mutu și soția lui, Sandra Bachici, s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Tiago, pe care preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor.

Până să o întâlnească pe actuala lui soție, Sandra Bachici, Adrian Mutu a trecut prin două divorțuri. Fostul fotbalist a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, alături de care are un băiat, pe nume Mario. Adrian Mutu și Consuelo Matos Gómez au fost căsătoriți între 2005 și 2013 și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. Ele locuiesc în Republica Dominicană, alături de mama lor.

Adrian Mutu și actuala sa soție, Sandra Mutu, își petrec vacanța în Republica Dominicană, însoțiți de cei patru copii ai fostului fotbalist. În aceeași vacanță se află și Mario Mutu, fiul cel mare al fostului sportiv. Din Republica Dominicană, Adrian Mutu a împărtășit o fotografie rară cu actuala sa soție și toți cei patru copii, însoțită de mesajul: „My family / Familia mea”.Familia sportivului se află în Republica Dominicană special pentru absolvirea fiicei antrenorului, Adriana, care a împlinit și vârsta de 18 ani.

Fostul fotbalist a povestit la FANATIK SuperLiga despre cum se înțelege actuala sa soție, Sandra, cu fiicele sale din căsătoria anterioară cu Consuelo. Totodată, Adrian Mutu a dezvăluit că Mario, fiul său din primul mariaj cu Alexandra, este acum strâns legat de familie.

„Da (are o relație frumoasă cu toți copiii, n. red.). Mario nu mai e rebel, e ok. Face 22 de ani și el. Începe încet, încet, să se așeze. Fetele, trebuie să vedem. Cea mare are graduation (absolvire, n. red.), party etc. Termină (liceul, n. red.) și trebuie să mergem. E și ziua ei pe 11, face 18 ani. Da, mergem (în Republica Dominicană, n. red.) pe 14 iunie. Trebuie să mergem toți, să fim alături de ea. Mergem toți. Eu, cu Sandra, cu Tiago, cu Mario”, a mai spus Adrian Mutu, citat de elle.ro.„Mergi cu Sandra? Adică, așa e genul de relație? Așa frumoasă?”, a întrebat jurnalistul Horia Ivanovici, gazda show-ului FANATIK SuperLiga.

„Nu trebuie să fim toată lumea lângă ea? Gândește-te, eu am o relație cu Sandra de aproape 10 ani. E normal ca și copiii mei… Sandra s-a înțeles de la început cu fetele. Erau mici ele, aveau opt ani… Și, încet-încet, și cu copiii, când a venit Thiago, s-au văzut și… Cu Mario se cunoșteau de dinainte. Eu cred că e ceva normal și civilizat. Mai ales că ei, acum, sunt mari, 22, 18…”, a precizat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a dezvăluit că partenera lui se înțelege foarte bine și cu fostele lui soții și comunică atunci când au de vorbit ceva.

„Ele (Sandra și Consuleo, n., red.) vorbesc când trebuie să vorbească, când e vorba de copii… Dacă putem să ajutăm, dacă mai au nevoie de ceva… Dar și cu Alexandra e la fel. Nu avem nicio treabă, au trecut prea mulți ani”, a mai precizat Adrian Mutu.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md